Νέες βόμβες Τζαβάρα ταρακουνούν το Μαξίμου

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, επιχειρώντας να διαμορφώσει μια ενιαία γραμμή και αφήγημα για το έγκλημα των Τεμπών, ο «γαλάζιος» βουλευτής Κώστας Τζαβάρας προκαλεί νέους πονοκεφάλους στο Μαξίμου.

Παρά την προσπάθεια συσκότισης της υπόθεσης της μετάταξης του μοιραίου σταθμάρχη από την κυβέρνηση και τον Μάκη Βορίδη, ο Κώστας Τζαβάρας επανήλθε, μιλώντας για ποινικές ευθύνες όσων έχουν μεσολαβήσει ώστε να μεταταχθεί παράνομα ο 59χρονος στο σταθμαρχείο της Λάρισας. «Η ομολογία ότι έγινε παρανομία τον εμπλέκει μέσα στην ομάδα των προσώπων που είναι και ποινικά υπεύθυνα για το αποτέλεσμα που επήλθε με αυτό τον τραγικό τρόπο» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Κώστας Τζαβάρας τάχθηκε απέναντι στη ρητορική Βορίδη όσον αφορά τα όρια ηλικίας για τις προσλήψεις στον ΟΣΕ. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι η νομοθεσία «προβλέπει και επιβάλλει να τηρούνται ουσιαστικά και τυπικά προσόντα τα οποία έχει καθορίσει ο ΟΣΕ, τα οποία δεν τηρούσε ο σταθμάρχης».

Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως απέναντι στις βόμβες του Κώστα Τζαβάρα το Μαξίμου κρατά ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας μια άμεση απάντηση προς τον «γαλάζιο» βουλευτή. Για πολλούς αυτή η αφωνία σχετίζεται με το γεγονός πως ο «γαλάζιος» βουλευτής είναι σάρκα εκ της σαρκός της Ν.Δ., ιστορικό στέλεχος του κόμματος και έγκριτος νομικός με τεκμηριωμένες θέσεις.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα