Το ανάθεμα Ζουράρι «άναψε φωτιές» στην Κουμουνδούρου

Σε μια άνευ προηγουμένου δήλωση εις βάρος μαθητών και φοιτητών που φοιτούν σε ιδιωτικά σχολεία και πανεπιστήμια προέβη ο Κώστας Ζουράρις (κεντρική φωτό), τορπιλίζοντας το πολιτικό σκηνικό και φέρνοντας σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την Κουμουνδούρου, μόλις δυόμισι εβδομάδες πριν από τις κάλπες.

Ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για τα παιδιά και τους νέους που επιλέγουν την ιδιωτική εκπαίδευση, λέγοντας σε τηλεοπτική συνέντευξή του (ANT1), με αφορμή τη δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα για άμεση κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ότι το μέτρο αυτό δεν πλήττει «τα πλουσιόπαιδα και τα κωλόπαιδα που έχουν λεφτά, γιατί όποιος έχει 9.000 ευρώ μπορεί να πάει σε ιδιωτικό, όποιος δεν έχει 9.000 ευρώ δεν μπορεί να πάει».

Μάλιστα, όχι μόνο προέβη σε αυτή την αδιανόητη τοποθέτηση, αλλά ήρθε και σε αντιπαράθεση με τον παριστάμενο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονα Φωτήλα, ο οποίος τον προέτρεψε να πάρει πίσω όσα είπε, με τον Κώστα Ζουράρι να του απαντά «Φωτήλα, εσένα θα πάρω πίσω».

Οσα απαράδεκτα ειπώθηκαν από τηλεοπτικού άμβωνος προκάλεσαν την οξύτατη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία σχολίασε πως ο υποψήφιος βουλευτής «αποκάλυψε όλα αυτά που πιστεύουν, αυτά που προσπαθούν να κρύψουν, αυτά που σκέφτονται και δεν λένε οι συνάδελφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ», συμπληρώνοντας για τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος ξεπέρασε κάθε όριο, πως «σε ένα κανονικό κόμμα ο κ. Ζουράρις δεν θα ήταν καν υποψήφιος. Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας ακόμα εκφραστής της κεντρικής γραμμής του Πολακισμού! Ισως ο πιο ειλικρινής!».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα