Γιορτή στη Χαριλάου Τρικούπη, δικαιωμένος ο Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για αναγέννηση του κόμματος, καθώς ο πρώτιστος στόχος του κόμματος, δηλαδή το διψήφιο ποσοστό, επετεύχθη: «Είμαστε ο γνήσιος αντίπαλος της Ν.Δ.»

Με πανηγυρισμούς υποδέχτηκαν το αποτέλεσμα της κάλπης της απλής αναλογικής στη Χαριλάου Τρικούπη, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να δηλώνει δικαιωμένος, καθώς ο πρώτιστος στόχος του κόμματος, δηλαδή το διψήφιο ποσοστό, επετεύχθη.

Μιλώντας στον κόσμο που τον υποδέχθηκε πανηγυρίζοντας στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για αναγέννηση του κόμματος, υποστηρίζοντας πως ο λαός άναψε το «πράσινο φως» προκειμένου να ξαναγίνει πρωταγωνιστής στο πολιτικό σκηνικό. Κατά την ομιλία του εκτόξευσε και δεξιά και αριστερά βέλη, ωστόσο στάθηκε ιδιαίτερα στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας πως η Κουμουνδούρου και ο Αλέξης Τσίπρας προσωπικά ευθύνεται για το ότι «ο Μητσοτάκης δεν πλήρωσε για τα λάθη του». Υποστήριξε, δε, πως μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ καθίσταται ο γνήσιος αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας.

Πάντως, ως προς την επόμενη μέρα, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το τι θα κάνει με τις διερευνητικές εντολές, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα προανήγγειλε πως θα λάβει την τρίτη εντολή. Βεβαίως, όπως ψιθύριζαν χθες στα κομματικά πηγαδάκια και της Χαριλάου Τρικούπη, οι εκλογικοί συσχετισμοί είναι τέτοιοι που καθιστούν τις διερευνητικές εντολές μια τυπική διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση, οι προσδοκίες του κομματικού επιτελείου επιβεβαιώνονται, καθώς το σενάριο του «φλερτ» με το πολυπόθητο καλό διψήφιο επαληθεύτηκε. Στελέχη του κόμματος επισημαίνουν πως πλέον το ΠΑΣΟΚ καθίσταται η «αξιόπιστη», η «πραγματική», η «γνήσια», η «προοδευτική» εναλλακτική απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, δεσμευμένα πως το κάλεσμα προς τους προοδευτικούς πολίτες θα είναι εφεξής ακόμη πιο ευθύ και δυναμικό.

Δέσμευση

Ο ίδιος, εξάλλου, δεσμεύτηκε στους ψηφοφόρους του ότι δεν πρόκειται να τους απογοητεύσει και ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο μεγάλος νικητής και στις επόμενες εκλογές. «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ανανεωμένο, ενωμένο και δυνατό» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, με τους συγκεντρωμένους φίλους του κόμματος να φωνάζουν το γνωστό σύνθημα.

Σημειωτέον πως ο Νίκος Ανδρουλάκης επικοινώνησε χθες το βράδυ τηλεφωνικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη, ενώ η σχέση των δυο ανδρών (συγκεκριμένα το γεγονός ότι δεν έχουν συναντηθεί από κοντά από όταν ο κ. Ανδρουλάκης εξελέγη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ) έχει απασχολήσει πολλές φορές τα ΜΜΕ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα