Συγχαρητήριο «τιτίβισμα» Χριστοδουλίδη στον Κυριάκο

Ο πρώτος ηγέτης που συνεχάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη χθες ήταν ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ότι οι δυο τους πρόκειται να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ έκανε γνωστό ότι ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί και την Κύπρο.

«Επικοινώνησα με τον Ελληνα πρωθυπουργό, φίλο Κ. Μητσοτάκη, και τον συγχάρηκα για τη μεγάλη του νίκη. Θα συναντηθούμε τις επόμενες μέρες στις Βρυξέλλες και σύντομα θα επισκεφτεί την Κύπρο» σημείωσε ο Κύπριος Πρόεδρος. Επίσης, η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου και πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου έστειλε μήνυμα για τις εκλογές στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Φίλε πρωθυπουργέ Κυρ. Μητσοτάκη, εσύ προσωπικά και η Νέα Δημοκρατία ως παράταξη πετύχατε απόψε μια ιστορική νίκη για την Ελλάδα και για τον φιλελεύθερο χώρο του ρεαλισμού και της προόδου» αναφέρει σε ανάρτησή της στο twitter. Στην ίδια ανάρτηση, η κυρία Δημητρίου επισημαίνει: «Θερμά συγχαρητήρια. Η συνεργασία μας είναι και δεδομένη και επιβεβλημένη για το καλό του Ελληνισμού ευρύτερα».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα