Απειλητικός Πολάκης σε Εφη: «Ερχόμαστε»!

Η βεντέτα μεταξύ Εφης Αχτσιόγλου και Παύλου Πολάκη, ο οποίος δίνει τα ρέστα του για την εκλογή Κασσελάκη, προκαλεί ερωτήματα για τον τρόπο που θα μπορέσουν να συνυπάρξουν όλοι αυτοί την επόμενη μέρα κάτω από την ίδια κομματική στέγη.

Η Εφη Αχτσιόγλου, όταν ρωτήθηκε το πρωί χθες στον ΑΝΤ1 αν σε περίπτωση ήττας θα αναλάμβανε θέση επικεφαλής της Κ.Ο. με πρόταση Κασσελάκη, απάντησε αιχμηρά: «Ο κ. Κασσελάκης έχει επιλέξει συνεργάτες. Τον Πολάκη και την Τζάκρη…» Η ταύτιση από την κυρία Αχτσιόγλου του Κασσελάκη με τον πολακισμό αφενός βρίσκεται κοντά στην επικοινωνιακή γραμμή της Ν.Δ., αφετέρου, όπως εκτιμάται, συσπειρώνει το στρατόπεδό της με όρους ρήξης, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη Δευτέρα.

Σηκώνοντας το γάντι ο Π. Πολάκης δημοσίευσε στο διαδίκτυο φωτογραφία του πάνω στην μηχανή του με συνεπιβάτιδα τη Θεοδώρα Τζάκρη, σχολιάζοντας απειλητικά: «Οκ, Εφη, συ είπας… Ερχόμαστε!»

Στο πολεμικό κλίμα που επικρατεί πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκε και η δήλωση του Γιώργου Τσίπρα. Ο εξάδελφος του πρώην προέδρου, που ευεργετήθηκε πολλαπλώς από αυτόν, δήλωσε χθες ότι «ο Αλέξης δεν λείπει» και πρόσθεσε κατά της Αχτσιόγλου: «Είχε μαγαζιά και έχει μαγαζιά ο ΣΥΡΙΖΑ, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, πολλοί από αυτούς που στηρίζουν την Εφη Αχτσιόγλου ανήκουν σε αυτά τα μαγαζιά».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα