Ντόρα για Σαμαρά: Γιατί αντιδρά; Είναι ο δικός του νόμος

Τι είπε για τον άνθρωπο που της στέρησε την ηγεσία της Ν.Δ. το 2009

Εχει πάντα ενδιαφέρον η Ντόρα Μπακογιάννη (κεντρική φωτό) όταν μιλά για τον Αντώνη Σαμαρά, όχι μόνο για αυτά που λέει, αλλά και για τον τρόπο που τα λέει για τον άνθρωπο ο οποίος το 2009 τής στέρησε την ηγεσία της Ν.Δ..

Ενώ την Κυριακή τον χαρακτήρισε «λαϊκιστή» επειδή διαφωνεί με την τροπολογία για τους μετανάστες, χθες είπε ότι δεν υπάρχει βεντέτα μεταξύ τους και όσα λέγονται είναι «μπαρούφες», ενώ πρόσθεσε όλο… φαρμάκι: «Απλώς διαφωνώ με τον Σαμαρά. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί γίνονται παρεμβάσεις πριν γίνουν συζητήσεις στα Ελληνοτουρκικά. Γιατί αντιδρά για το θέμα των μεταναστών, ενώ ξέρει ότι είναι ο δικός του νόμος και το μόνο που αλλάζει είναι ότι παίρνουν άδεια παραμονής; Δεν γίνονται ελληνοποιήσεις».

Σύμφωνα με την κυρία Μπακογιάννη, «σήμερα βάζουμε τριετία με αυστηρότερα κριτήρια, καθώς θέλουμε καθαρό ποινικό μητρώο και συμβόλαιο εργασίας». «Είναι καλύτερα να κάθεται κάποιος 7 χρόνια στην Ελλάδα χωρίς να ξέρουμε πού βρίσκεται ή να ξέρουμε πού δουλεύουν». Στα Χανιά, όπως είπε, υπάρχει έλλειψη εργατικών χεριών. «Είχαμε μεγάλο αριθμό μεταναστών που πήγανε στην Ιταλία γιατί πήραν χαρτιά σε δύο χρόνια. Οι Ελληνες θέλουν να δουλέψουν σε άλλες δουλειές, με καλύτερο μισθό» είπε μεταξύ άλλων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα