Έγκυρες πηγές: Μέχρι και μουστάκι θα ξυρίσουν για τους γάμους των γκεϊ

➜ Τι πρωτοσέλιδα εναντίον συζύγων υπουργών για φοροδιαφυγή βλέπω, τι για δείπνο του οικονομικού συμβούλου του πρωθυπουργού Αλέξη Πατέλη (κεντρική φωτό) με υπουργούς διαβάζω, τι κεκαλυμμένες απειλές και του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι όποιος δεν ψηφίσει τον γάμο των ομοφύλων θα μείνει εκτός κυβερνητικού σχήματος ακούω, και ακόμα να τους πείσετε, παιδιά;

➜ Εκτός κι αν ο Μάκης πέσει ηρωικώς μαχόμενος. Ψηφίσει στο τέλος τον γάμο για χάρη του υπουργείου! Κοινώς, όπως συνέβη στην πασίγνωστη ταινία με τον Γεωργίτση, θα τον βάλουν να το ξυρίσει το… μουστάκι! Στο ρόλο της Χρονοπούλου, ο Αλέξης!

➜ Η στήλη σάς έχει ενημερώσει εγκαίρως πάντως: Στο τέλος μπορεί να βάλουν και κομματική πειθαρχία για τον γάμο! Και θα γίνει του Κουτρούλη το πανηγύρι.

➜ Ηταν ιδέα μου ότι είχαμε… απεργία πολιτικών αρχηγών κατά την καθιερωμένη δεξίωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας με την ευκαιρία της υποδοχής του νέου έτους; Eλειπαν πέντε, απ’ όσο πρόλαβα να μετρήσω. Επειτα απ’ όλα αυτά, δικαιολογώ την Πρόεδρο που έστειλε τα χαιρετίσματά της στη… Μαρέβα και στα παιδιά.

Κ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα