Αδιόρθωτοι στον ΣΥΡΙΖΑ: Φλερτ με τον ακραίο φιλότουρκο πρ. δήμαρχο Ιάσμου

Ισχυρές αναταράξεις για μια ακόμα φορά προκαλεί στον ΣΥΡΙΖΑ η εξοργιστική άγνοια που τον διακρίνει στα ζητήματα της μουσουλμανικής μειονότητας.

Αυτή τη φορά, την αγανάκτηση των τοπικών στελεχών προκαλεί η περίπτωση του Οντέρ Μουμίν, φερεφώνου της Αγκυρας και πρώην δήμαρχου Ιάσμου, που άλλοτε είχε την υποστήριξη της Ν.Δ. και τώρα φλερτάρει ανοιχτά με την… πατριωτική Κουμουνδούρου. Με επιστολή τους προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, 12 στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του νομού Ροδόπης δηλώνουν αντίθετα με την ένταξη στο κόμμα του Μουμίν.

«Η ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ του Οντέρ Μουμίν δοκιμάζει τη συνοχή της οργάνωσης στη Ροδόπη, πλήττει το κύρος και την αξιοπιστία μας στην τοπική κοινωνία και, ως εκ τούτου, η πολιτική ευθύνη για τις συνέπειες αυτής της επιλογής ανήκει σε όσους την επικύρωσαν» αναφέρουν μεταξύ άλλων στην επιστολή διαμαρτυρίας στα «κεντρικά». Η δυναμική παρέμβασή τους, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως έπιασε τόπο, καθώς ο Μουμίν βρίσκει τελικώς πόρτες κλειστές.

Τα κομματικά στελέχη θυμίζουν ότι ο εν λόγω, ως δήμαρχος, «απασχόλησε το πανελλήνιο με τις ενέργειές του, για τις οποίες μάλιστα υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από το αξίωμά του πριν από τη λήξη της θητείας του, καθώς καρατόμησε αντιδημάρχους, μεταξύ αυτών και μουσουλμάνους, κατηγορώντας τους ως γκιουλενιστές, εκδίωξε προϊσταμένους υπηρεσιών του δήμου, ανακάλεσε συμβάσεις εργασίας, ώθησε σε παραίτηση τη διευθύντρια της κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης, κατηγορώντας την ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, εξαπέλυσε πειθαρχικές διώξεις εναντίον μόνιμων υπαλλήλων, σφράγισε την ταμειακή υπηρεσία της τοπικής Αρχής, ενώ ταυτόχρονα εξέθεσε τη χώρα μας με διχαστικό και επικίνδυνο λόγο, προσκαλεσμένος αλυτρωτικών συλλόγων σε εκδηλώσεις στην Προύσα της Τουρκίας». Μπουμπούκι…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα