Αρκαδία: Χαρούμενες διακοπές για Κασσελάκη

Με γιορτινή διάθεση χθες στην Τρίπολη, μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ, βρήκε ευκαιρία να τσικνίσει δοκιμάζοντας τα κρεατικά της περιοχής

Την ώρα που τα σενάρια για είσοδο του Στέφανου Κασσελάκη στη Βουλή φουντώνουν, ο ίδιος φαίνεται πως απολαμβάνει τις ομορφιές της ζωής στην Τρίπολη, στήνοντας τη δική του γιορτή παρέα με τους κατοίκους της πρωτεύουσας της Αρκαδίας. Κινούμενος ως σταρ παρέα με τον σύζυγό του Τάιλερ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα των κατοίκων, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις, δοκιμάζοντας τα εξαίρετα κρέατά τους, αλλά και στήνοντας πηγαδάκια με φίλους και… εχθρούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Και ενώ ο αρχηγός βρίσκεται σε γιορτινή διάθεση στην Τρίπολη, στην τοποθεσία… Κουμουνδούρου όλοι περιμένουν να δουν αν τα σενάρια για είσοδό του στη Βουλή θα επιβεβαιωθούν. Επίσημα, ο Οθων Ηλιόπουλος επιμένει πως δεν έχει δεχθεί καμία κρούση για να παραιτηθεί υπέρ του αρχηγού του, ενώ η Βούλα Κεχαγιά ξεκαθάρισε πως δεν ψάχνει τρόπο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να μπει στη Βουλή. Παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο, όμως, οι φωνές που θέλουν τον Στέφανο να κάνει το μεγάλο βήμα αυξάνονται και πληθαίνουν εντός της Κουμουνδούρου.

Οι εκτιμήσεις των στενών συνεργατών του είναι πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα μπει στη Βουλή μέχρι τη μάχη των ευρωεκλογών, ωστόσο και οι ίδιοι κρατάνε μικρό καλάθι -για την ακρίβεια, πολύ μικρό-, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνηθίζει τις εκπλήξεις και τους αιφνιδιασμούς ακόμα και στους πιο στενούς του συνεργάτες. Οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Κασσελάκη να εξετάζει πλέον σοβαρά την είσοδό του στη Βουλή, αφού όμως πρώτα θα έχει τελειώσει με τη μάχη των ευρωεκλογών και αφού καταφέρει να διατηρήσει τη δεύτερη θέση.

Για τον ίδιο, άλλωστε, ένα σενάριο που θα τον φέρει στη Βουλή, έχοντας από κάτω του τον Ανδρουλάκη, θα μοιάζει ιδανικό, καθώς θα έχει διατηρήσει τα ηνία του ετοιμοθάνατου προοδευτικού κόσμου. Ωστόσο, ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται πως θέλει να ανοίξει διμέτωπο, καθώς ακόμα μια φορά επέλεξε με βίντεό του από τα social media να επιτεθεί προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτή τη φορά, αιτία αποτέλεσε το νομοσχέδιο για τις ακτές και τους αιγιαλούς.

«Μη μασάτε με τα ψέματα του πρωθυπουργού (και) στο ΤikΤok. Και να θυμάστε: όχι fake news, όχι Μητσοτάκη σε θάλασσες και ακτές» είπε στο βίντεο που ανήρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης στα social media νωρίς χθες το μεσημέρι. Μάλιστα, θύμισε πως νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον αιγιαλό και τις παραλίες χαρακτηρίζεται από τη WWF «νόμος καταστροφής των ακτών». Ωστόσο, ακόμα μια φορά η επιχείρηση να σύρει τον πρωθυπουργό σε «μπρα ντε φερ» φαίνεται πως θα πέσει στο κενό, καθώς ποτέ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει απαντήσει ο ίδιος στις καταγγελίες Κασσελάκη, αφήνοντας τον Παύλο Μαρινάκη να κάνει τη δουλειά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα