Του Πάνου Ζήση
Η χωρά ισοπεδώνεται κι απλώς κοιτάμε διαμαρτυρόμενοι.
Κι ο Μητσοτάκης σκέφτεται… ζώα είναι ας συνεχίσω το θεάρεστο έργο μου.
Αν δεν αντισταθούμε, Ελλάδα τέλος.
Πάρτε το χαμπάρι, η Αγία Οικογένεια δεν είναι απλώς μια πολιτική δυναστεία με τα θετικά και τα αρνητικά της.
Είναι απειλή για το έθνος.
Που σημαίνει ότι πρέπει να την πολεμήσουμε όπως θα πολεμούσαμε κάθε εισβολέα.
Δεν αντιμετωπίζεις τους εθνικούς ολετήρες με πολιτική ευγένεια.
Εκεί πατάνε για να αμύνονται.
Στα παπατζιλίκια περί πολιτικού πολιτισμού, τοξικότητας, λαϊκισμού, ψεκασμένων και λοιπών εφευρημάτων για να συνεχίσουν το πλιάτσικο εις βάρος χώρας και λαού.
Τους τσακίζεις δίχως να πάρουν ανάσα.
Γιατί καιγόμαστε και πεθαίνουμε άραγε… σύντροφοι κοψοχέρηδες;
Γιατί όλο τον χρόνο δεν γίνεται η απαραίτητη προετοιμασία για να είμαστε πανέτοιμοι όταν θα επιτεθούν τα μποφόρ.
Λες και δεν ξέρουμε ότι οι φωτιές επεκτείνονται με τον αέρα. Και πως αν επεκταθούν… ζήτω που καήκαμε! Δεν μας σώζει τίποτα. Άχρηστα τα πανάκριβα νοικιασμένα μέσα με τις όποιες ατασθαλίες και τραγωδίες τα συνοδεύουν.
Γιατί δεν υπάρχει πρόληψη;
Διότι ο μητσοτακισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ξεπούλημα της Ελλάδας.
Πού να προλάβεις να πράξεις τα ουσιώδη όταν ολημερίς ασχολείσαι με απευθείας αναθέσεις, εξυπηρετήσεις συμφερόντων νταβατζήδων που σε στηρίζουν, παράδοση κυριαρχίας καθώς έτσι σε διέταξαν «εταίροι» και «σύμμαχοι», μπόλιασμα με λαθραίους στο όνομα της γουοκίλας κι ό,τι άλλο εθνομηδενιστικό υπαρχει;
Ας μην απορούμε λοιπόν γιατί ο Κυριάκος, ενώ το Μητσοτακιστάν χτίζει το σάπιο φέουδό του, μας εμπαίζει λέγοντάς μας ότι για τις φωτιές ευθύνεται η κακούργα η κλιματική κρίση.
… Βρίσκει και τα κάνει.
Δεν βρέθηκε ούτε ένας εκ των ταγών μας να του τρίψει στα μούτρα τις αθλιότητες και να του πει ότι η πυρκαγιά στην Αττικοβοιωτία ξεκίνησε από ανεμογεννήτριες!
Από την υποτιθέμενη πράσινη πολιτική η οποία αφού μας ξεζούμισε οικονομικά μας στερεί και την ανάσα.
Για εμάς δεν το συζητάμε, είπαμε είμαστε αγανακτισμένοι του καναπέ.
Και μόνο στο άκουσμα της είδησης έπρεπε να ξεχυθούμε στους δρόμους παλεύοντας για το αυτονόητο.
Την υπεράσπιση της πατρίδας και των ζωών μας από τα απαρτικά της Αγίας Οικογένειας.
Αλλά εδώ δεν ξεσηκωθήκαμε με τον πρώτο πολίτη της χώρας που μας παρότρυνε εμμέσως να στηθούμε στα τέσσερα στους Τούρκους (σιγουρατζίδικη μειοδοσία. Είχε ήδη παραδώσει την Ελλάδα στους Αμερικανούς ως Πρόεδρος της Βουλής).
Με τις φωτιές θα ασχολούμαστε…
Κώστα, Αντώνη, όλα καλάl
Αν περιμένετε να σαπίσει για να τον ρίξετε θα σαπίσετε μαζί του!