Οι αδερφές Σπανομάρκου φιναλίστ σε παγκόσμιο διαγωνισμό μουσικής για Κινηματογράφο και Θέατρο! (video)

Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη νίκη στον παγκόσμιο διαγωνισμό «FMC» (Film Music Contest) μουσικής ταινιών & θεάτρου, που γίνεται στο Λονδίνο, βρίσκονται οι διεθνώς διακεκριμένες Ελληνίδες μουσικοσυνθέτριες Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου, καθώς ανακοινώθηκε η πρόκρισή τους στους τελικούς!

Η Αρετή και η Ιωάννα Σπανομάρκου βρίσκονται πλέον στον τελικό του διαγωνισμού, στην κατηγορία Θεάτρου, με την πρωτότυπη μουσική που δημιούργησαν για την παράσταση «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορια» του Ντίκενς, η οποία παρουσιάστηκε τη σεζόν που μας πέρασε στο θέατρο Διάνα – Ελένης Ράντου, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη.

αδελφές Σπανομάρκου
Αρετή και η Ιωάννα Σπανομάρκου

Μάλιστα, χάρη στη μουσική που έγραψαν για τη συγκεκριμένη παράσταση, οι δύο ταλαντούχες μουσικοσυνθέτριες ήδη κατέκτησαν το Χρυσό Μετάλλιο στα «Global Music Awards» στην Καλιφόρνια.

Τα φώτα της τέχνης στρέφονται και πάλι στην Ελλάδα, βάζοντας την εκ νέου στο παγκόσμιο μουσικό γίγνεσθαι μετά από πολλά χρόνια.

Με συμμετοχές από ολόκληρο τον κόσμο, ο «FMC» είναι ένας αναγνωρισμένος διεθνής διαγωνισμός με κριτική επιτροπή αστέρων της μουσικής με πολλαπλά Grammy, αλλά και συντελεστές του χώρου του κινηματογράφου και του θεάτρου, οι οποίοι συμμετέχουν στις μεγαλύτερες παραγωγές του Hollywood και σε επιτροπές φεστιβάλ ταινιών στην Ευρώπη, καθορίζοντας τις τάσεις στα δεδομένα της τέχνης.

  • Δείτε βίντεο από την τελετή έναρξης του διαγωνισμού στο Λονδίνο:

  • Ακούστε ολόκληρο το soundtrack που υπέγραψαν οι αδελφές Σπανομάρκου, το οποίο και προκρίθηκε στους τελικούς:

  • Δείτε τις αδερφές Σπανομάρκου στην ΕΡΤ3:

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα