Υμνοι στη «δημοκρατία» και βόμβες για Σόιμπλε από τον Λ. Λαζόπουλο!

Το χθεσινό πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» με τον τίτλο «Τι άλλο θέλει επιτέλους;» (ο Σόιμπλε) εκθείασε σε άρθρο του στην προσωπική ιστοσελίδα του ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Οι γερμανικές εφημερίδες γράφουν ότι στην Ευρώπη απέμεινε ένας μόνος εναντίον της Ελλάδας και εναντίον της θέσης να δοθεί οικονομική ανάσα στους Ελληνες» έγραψε, σημειώνοντας: «Και εδώ ο δικός μας, ο εντεταλμένος Τύπος, απλώς χρεώνει άλλη μια αποτυχία στην ελληνική κυβέρνηση. Δεν λέει ότι φταίει ο Σόιμπλε. Γερμανικότεροι του Γερμανέως. Μόνο η προσκείμενη στη Δεξιά εφημερίδα “δημοκρατία” αναφέρεται στον Σόιμπλε…».

Και αναρωτιέται ο γνωστός καλλιτέχνης: «Ποιος έχει αμφιβολία ότι ο Σόιμπλε έχει εμμονή με την Ελλάδα και ότι είναι εχθρός της χώρας μας; Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος πηγαίνει αντίθετα με το ρεύμα της Ιστορίας γιατί αρνείται να δεχτεί ότι έχασε…

Ζούμε την τυραννία της ακμάζουσας Γερμανίας που κατασπαράσσει την Ευρώπη για να καλοπερνούν αυτοί. Ο Σόιμπλε κοιμάται και ξυπνά με το πώς θα τιμωρήσει τους Ελληνες. Αδίστακτος».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα