Ο Πακιστανός «δράκος με τζόκεϊ»! Κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών και κοριτσιών

Στη δημοσιότητα δόθηκαν χθες με απόφαση του εισαγγελέα τα στοιχεία του 34χρονου Πακιστανού δράκου, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών, ακόμα και ανηλίκων, στην περιοχή των νοτίων προαστίων.

Πρόκειται για τον Imran Khan του Muhammad Abbas και της Kausar, που γεννήθηκε στο Πακιστάν. Ο 34χρονος είναι αντιμέτωπος με κακουργήματα που αφορούν ξεχωριστές υποθέσεις απόπειρας βιασμού εις βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών στη Βούλα και στη Βουλιαγμένη. Οπως έγινε γνωστό από τις Αρχές, ο 34χρονος «σάτυρος με το τζόκεϊ» έστηνε καρτέρι σε ανήλικες αλλά και σε μεγαλύτερες γυναίκες στα νότια προάστια. Στην αρχή πλησίαζε τα θύματά του με διάφορες αφορμές και προσπαθούσε να πιάσει συζήτηση δήθεν για να ζητήσει πληροφορίες για κάτι, με απώτερο σκοπό να τα βιάσει. Σύμφωνα με τις έως τώρα καταγγελίες, εκ των τεσσάρων επιθέσεων οι δύο έγιναν εναντίον ανήλικων κοριτσιών.

Η τελευταία επίθεση ήταν εις βάρος μιας 22χρονης, η οποία μπόρεσε να τον τραβήξει βίντεο, να το ανεβάσει στα social media, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να φτάσει στα ίχνη του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα