“Πνίγηκε” στις αγκαλιές ο Πάνος Ρούτσι που γιόρτασε τη νίκη του στο Σύνταγμα

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που έκανε ο Πάνος Ρούτσι να γιορτάσει στο Σύνταγμα την νίκη που πέτυχε με την απεργία πείνας επί 23 μέρες προκειμένου να γίνουν δεκτά τα αιτήματά του για την εκταφή του γιου του Ντένις.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε, όλους τους φίλους που απέκτησα, μια οικογένεια τεράστια, σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, συνεχίζουμε μέχρι τέλους» είπε ο Πάνος Ρούτσι

Το βράδυ της Τρίτης που η οικογένεια Ρούτσι ενημερώθηκε ότι και το αίτημα των τοξικολογικών έγινε δεκτό ο Πάνος Ρούτσι κάλεσε τους πολίτες που τον στήριξαν σε αυτόν τον αγώνα σε μια νέα συγκέντρωση – γιορτή.

Έτσι πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε και κατέκλυσε το Σύνταγμα με πανό και φωτογραφίες του αδικοχαμένου Ντένις Ρούτσι, φωνάζοντας «Πάνο Ρούτσι χάραξες τον δρόμο».

Σε δηλώσεις που έκανε ο ίδιος μετά την απόφαση της Εισαγγελίας τόνισε εμφανώς συγκινημένος: «Σήμερα είναι μια μέρα χαράς, νίκης. Νικήσαμε μια μάχη, αλλά υπάρχει ένας αγώνας που συνεχίζεται και θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Δεν σταματάμε εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε, όλους τους φίλους που απέκτησα, μια οικογένεια τεράστια,, σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, συνεχίζουμε μέχρι τέλους».

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε την αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο εκταφής του 22χρονου Ντένις, προκειμένου να οριστεί τεχνικός σύμβουλος από την οικογένεια Ρούτσι.

«Η αυριανή διαδικασία εκταφής αναβλήθηκε. Έχουμε ορίσει δικούς μας συμβούλους, θα συνεννοηθούμε για το πότε θα έρθουν από το εξωτερικό και θα γνωστοποιηθεί νέα ημερομηνία. Δεν εμπιστευόμαστε τίποτα στην Ελλάδα, θέλαμε να είναι από το εξωτερικό από την πρώτη στιγμή της διαδικασίας. Θέλουμε να είναι δικός μας γνώμονας, να γίνει όπως πρέπει και όπως ορίζει ο νόμος η διαδικασία», είπε ο πατέρας του Ντένις. Πάνος Ρούτσι σε δηλώσεις του.

Και συνέχισε: «Τα δείγματα θα σταλούν και αυτά στο εξωτερικό. Δεν γνωρίζω το πότε θα γίνει η διαδικασία, υποθέτω θα μάθουμε σε 2 μέρες. Χτες ήταν μία μεγάλη νίκη, κερδίσαμε μία μάχη αλλά έχουμε μεγάλο δρόμο. Δεν ξέρουμε τι θα σκεφτεί να μας κάνει η κυβέρνηση.».













spot_img

Ροή ειδήσεων

spot_img

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ