Σοκ επικρατεί στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου μετά τον εντοπισμό ενός 25χρονου Έλληνα νεκρού στο Πάρκο Ασυρμάτου, στη συμβολή των οδών Ασυρμάτου και Ελπίδος. Ο συναγερμός στις αρχές σήμανε λίγο μετά τις 9 το βράδυ, όταν ένας αλλοδαπός άνδρας κάλεσε την Άμεση Δράση ενημερώνοντας πως εντόπισε έναν νεαρό αιμόφυρτο και χωρίς τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το θύμα φέρει ένα θανάσιμο πλήγμα από μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο απευθείας στην περιοχή της καρδιάς. Οι αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή το ενδεχόμενο η δολοφονία να οφείλεται σε οπαδικά κίνητρα, ενώ διερευνάται η πληροφορία ότι ο 25χρονος δέχθηκε την επίθεση σε διαφορετικό σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε ή κατέληξε στο πάρκο όπου και βρέθηκε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η σορός εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από κατάστημα εστίασης στο οποίο είχε σημειωθεί επεισόδιο με πυροβολισμούς τον περασμένο Ιανουάριο. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ιατροδικαστής, ενώ ο χώρος παραμένει αποκλεισμένος καθώς η ΕΛ.ΑΣ. διενεργεί επισταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και τη συλλογή στοιχείων.


