Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που εκτυλίχθηκε εντός των δικαστικών φυλακών του νησιού, με την αστυνομία να σχηματίζει ήδη δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών.
Ένας 33χρονος κρατούμενος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού το περασμένο Σάββατο, κατονομάζοντας δύο άλλους κρατούμενους ως δράστες της επίθεσης. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της Κω, οι κατηγορούμενοι είναι ηλικίας 44 και 33 ετών.
Όπως αναφέρεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε, το θύμα δέχθηκε την επίθεση την ώρα που βρισκόταν στον χώρο των λουτρών του σωφρονιστικού καταστήματος. Οι δύο άνδρες φέρονται να εισέβαλαν στον χώρο και, κάνοντας χρήση σωματικής βίας, προχώρησαν στην αποτρόπαια πράξη.
Οι δύο εμπλεκόμενοι αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω. Σε βάρος τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για βιασμό, ενώ οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό εντός της φυλακής βρίσκονται σε εξέλιξη.



