Τρεις 17χρονοι έπεσαν στα χέρια των αρχών στην Πάρο, με την κατηγορία ότι παραποίησαν τα ψηφιακά τους ταυτοποιητικά έγγραφα, με σκοπό να περάσουν για ενήλικοι και να κερδίσουν την πρόσβαση σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.
Η υπόθεση ήρθε στο φως χθες (3/8) όταν οι αστυνομικοί ερεύνησαν ένα περιστατικό που αφορούσε ανήλικο που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πάρου λόγω κατανάλωσης αλκοόλ. Κατά την έρευνα, προέκυψε ότι και οι τρεις ανήλικοι είχαν προβεί σε ψηφιακή επεξεργασία των δελτίων ταυτότητάς τους, τα οποία είχαν λάβει από το Gov.gr, αλλάζοντας την ημερομηνία γέννησής τους, ώστε να εμφανίζονται πάνω από 18 ετών.
Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικών. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται, παράλληλα, και οι γονείς τους, οι οποίοι καλούνται να λογοδοτήσουν για έλλειψη εποπτείας επί των ανήλικων παιδιών τους.

