Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα τραυματισμού, καθώς ο Νίκος Ρογκαβόπουλος θα μείνει εκτός δράσης για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Ο διεθνής φόργουορντ τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά και οι εξετάσεις έδειξαν θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, ο 25χρονος παίκτης έχει ήδη ξεκινήσει θεραπευτική αγωγή και η κατάστασή του θα παρακολουθείται τις επόμενες ημέρες.
Ο τραυματισμός του Ρογκαβόπουλου έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες απουσίες των Κέντρικ Ναν (ρήξη έσω μηνίσκου) και Νάιτζελ Χέιζ‑Ντέιβις (κάταγμα στο τέταρτο μετακάρπιο), επιβαρύνοντας περαιτέρω τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.
Ο Παναθηναϊκός θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι του για την περίοδο 2026‑27 στις 24 Σεπτεμβρίου, απέναντι στην Παρί, στο «Telekom Center Athens», στο πλαίσιο της πρεμιέρας της EuroLeague. Λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 18‑19 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθεί το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», που φιλοξενείται παραδοσιακά από τους «πράσινους».
Στο φιλικό με το Μαρούσι, ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με εννέα απουσίες: Σλούκα, Λεσόρ, Ναν, Χέιζ‑Ντέιβις, Φρανσίσκο, Μπαντιό, Μπονγκά, Μήτογλου και Ερνανγκόμεθ. Το Μαρούσι επικράτησε με 97‑86, ενώ λόγω των πολλών απουσιών και του νέου τραυματισμού του Ρογκαβόπουλου αναβλήθηκε το φιλικό με το Περιστέρι, που ήταν προγραμματισμένο για το μεσημέρι της 5ης Σεπτεμβρίου στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».
