Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας επέστρεψε με χορηγό τον ΟΠΑΠ

10.000 δρομείς συμμετείχαν με ασφάλεια στη μεγάλη δρομική γιορτή

Μια ξεχωριστή δρομική εμπειρία έζησαν οι 10.000 δρομείς που συμμετείχαν,  την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, στον 9ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ, Μεγάλου Χορηγού του ΣΕΓΑΣ. Το σπουδαίο αθλητικό γεγονός, που επέστρεψε ύστερα από ένα χρόνο απουσίας, ήταν  αφιερωμένο στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη.

Με την προστασία και ασφάλεια των συμμετεχόντων να αποτελούν προτεραιότητα, ο  εφετινός Ημιμαραθώνιος της Αθήνας περιλάμβανε δύο διαδρομές, αντί για τρεις. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν αγώνες των 5 και 21 χιλιομέτρων, στους οποίους πήραν μέρος δρομείς που έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό των συμμετεχόντων

Η δρομική γιορτή της Αθήνας άρχισε στις 7:30 το πρωί της Κυριακής, όταν δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα των 21 χλμ. μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Ο αγώνας των 5 χλμ. πραγματοποιήθηκε στις 11:45, με αφετηρία την πλατεία Συντάγματος. Ανάμεσα στους 10.000 δρομείς, που συμμετείχαν και στις δύο διαδρομές, ήταν και 120 μέλη της ΟΠΑΠ Running Team.

Ο ΟΠΑΠ ήταν σύμμαχος στην προσπάθεια όλων των δρομέων, δίνοντάς τους ρυθμό μέσα από μουσική. Παράλληλα, γιγάντιες οθόνες έδειχναν τους συμμετέχοντες καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα