Μέσι: Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία – Να μείνουμε ενωμένοι

Δεν κρύφτηκε ο Λιονέλ Μέσι μετά την οδυνηρή ήττα από τη Σαουδική Αραβία.

Ο μεγάλος αρχηγός της Αργεντινής βγήκε μπροστά, δεν έψαξε δικαιολογίες και, παρά την τεράστια απογοήτευσή του, έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια. «Είναι ώρα να δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι και πραγματικά δυνατοί. Πάει πολύς καιρός από τότε που συνέβη κάτι τέτοιο. Πρέπει να σκεφτούμε τα ματς που ακολουθούν και να προετοιμαστούμε καλά γι’ αυτά» υποστήριξε αρχικά ο «Λίο», προσθέτοντας: «Είναι πολύ σκληρό πλήγμα για όλους, όπως και για τον κόσμο που μας πιστεύει. Δεν το περιμέναμε. Πρέπει τώρα να είμαστε περισσότερο ενωμένοι από ποτέ και να πατήσουμε γερά στα πόδια μας. Από εμάς εξαρτώνται όλα».

Όσο για το ματς με τη Σαουδική Αραβία ο 35χρονος σούπερ σταρ ανέφερε: «Πιστέψαμε ότι θα ήταν μία εύκολη κατάσταση, αλλά φτάσαμε στο σημείο να μην έχουμε τον τρόπο να την αντιμετωπίσουμε. Μέσα σε πέντε λεπτά κάναμε λάθη και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δεν είδα τις φάσεις των οφσάιντ, αλλά, αφού δόθηκαν, θα ήταν. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δεν έχω δεχτεί ποτέ ξανά τέτοιο πλήγμα σε αυτή την ομάδα. Ολα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Τώρα πρέπει μόνο να κερδίσουμε τα άλλα δύο ματς».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα