Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr και καθημερινές προσφορές με ενισχυμένες αποδόσεις

Η δράση συνεχίζεται με Κύπελλα Ελλάδας και Ιταλίας, League Cup Αγγλίας, Super Cup Ισπανίας και εμβόλιμη αγωνιστική στη Γαλλία

Δυνατό είναι το πρόγραμμα στα μέσα της εβδομάδας με πολλά παιχνίδια. Στο Κύπελλο Ελλάδας γίνονται οι αγώνες ρεβάνς της φάσης των «16». Στο Κύπελλο Ιταλίας διεξάγονται τα 4 από τα 8 νοκ άουτ παιχνίδια της ίδιας φάσης. Νοκ άουτ είναι και οι 4 προημιτελικοί στο League Cup Αγγλίας.

Στην Ισπανία ξεκινάει το Final Four του Super Cup στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Την Τετάρτη παίζουν η Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαλένθια και την Πέμπτη η Μπέτις με την Μπαρτσελόνα. Οι νικήτριες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον τελικό της Κυριακής.

Στη Γαλλία διεξάγεται η εμβόλιμη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όλα τα παιχνίδια γίνονται την Τετάρτη, στις 20:00 τα 5 πρώτα και στις 22:00 τα υπόλοιπα 5.

Για όλα τα ματς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές μεταξύ άλλων για τον νικητή των κόρνερ, τη διαφορά νίκης, το ακριβές σύνολο γκολ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη νίκη γηπεδούχου/φιλοξενούμενης ομάδας σε τουλάχιστον ένα από τα δύο ημίχρονα, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει.

Τα σημερινά ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε καθημερινά και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για επιλεγμένους αγώνες.

Δείτε τις προσφορές για τα σημερινά παιχνίδια των πρωταθλημάτων Ελλάδας, Ιταλίας και Ισπανίας:

  • Παναιτωλικός-ΟΦΗ (17:00): Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Βερόνα-Κρεμονέζε (19:30): Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Μπολόνια-Αταλάντα (21:45): Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Αθλέτικ Μπιλμπάο-Οσασούνα (22:00): Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

Διπλή αγωνιστική αυτή την εβδομάδα στη Euroleague 

Στο μπάσκετ συνεχίζεται η Euroleague με διπλή αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός δίνει 2 εκτός έδρας παιχνίδια, αύριο με την Μονακό και την Πέμπτη με τη Βίρτους Μπολόνια. Ο Παναθηναϊκός παίζει στο ΟΑΚΑ, αύριο με την Φενερμπαχτσέ και την Παρασκευή με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα και στα 4 παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην αγορά «Νικητής Αγώνα» έως την έναρξή τους.

Στις αυριανές αναμετρήσεις προσφέρονται ενισχυμένες αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα για την νίκη με διαφορά 1-5 πόντων του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, καθώς και της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι τον Ερυθρό Αστέρα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα