Κρίσιμα παιχνίδια σήμερα στη Super League για τον τίτλο και τον υποβιβασμό

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός και Λαμία-Ιωνικός με την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» από το Pamestoixima.gr

Τρεις αγώνες με μεγάλη βαθμολογική σημασία γίνονται σήμερα στη Super League. Στις 18:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Λεβαδειακό και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στη μάχη του τίτλου. Ο Λεβαδειακός παλεύει για να σωθεί και βρίσκεται 1 πόντο πάνω από την προτελευταία στη βαθμολογία Λαμία.

Στις 19:30 αρχίζει το ντέρμπι ουραγών ανάμεσα στη Λαμία και τον Ιωνικό. Τέσσερις βαθμούς περισσότερους έχει η Λαμία και με νίκη αναμένεται να περάσει πάνω από τη διαχωριστική γραμμή της βαθμολογίας. Τη νίκη κυνηγάει και ο Ιωνικός για να μειώσει στον 1 βαθμό τη διαφορά τους.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι ξεκινάει στις 21:00 στην Τρίπολη. Ο Αστέρας έχει μόλις μία ήττα στην έδρα του (3-5-1) και αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό ο οποίος θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στους σημερινούς αγώνες της Super League την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

 Τα σημερινά ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις*  

Συνεχίζονται και οι καθημερινές προσφορές του Pamestoixima.gr με ενισχυμένες αποδόσεις.

Δείτε τα ειδικά στοιχήματα που έχουν ενισχυμένες αποδόσεις στους σημερινούς αγώνες:

  • Ουντινέζε-Βερόνα:  Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Να σκοράρει ο Νέλσον Ολιβέιρα –Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Λαμία-Ιωνικός: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός: Να σκοράρει ο Αντράζ Σπόραρ – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 20’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα