Η UEFA υποχρεώνει την ΑΕΚ να δώσει τρία ματς στην Ευρώπη σε έξι μέρες!

Γολγοθάς!

Eνας πραγματικός αγωνιστικός γολγοθάς περιμένει την ΑΕΚ! Η UEFA, όπως είναι γνωστό, χωρίς τον παραμικρό δισταγμό (αν και έχει χυθεί αίμα από τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια), υποχρεώνει και την ΑΕΚ να παίξει τρία ευρωπαϊκά ματς μέσα σε μία εβδομάδα.

  • Από τον Γιώργο Σηφάκη

Με βάση το πρόγραμμα που έσπευσε να ανακοινώσει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, η ΑΕΚ παίζει το πρώτο ματς με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ την προσεχή Τρίτη 15 Αυγούστου και τη ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια θα την έχει μόλις τέσσερις μέρες αργότερα, στις 19 του μηνός.

Αν καταφέρει να πάρει την πρόκριση, την Τρίτη 22 ή την Τετάρτη 23 Αυγούστου θα πρέπει να μπει στο γήπεδο για να αντιμετωπίσει την Αντβέρπ για το πρώτο παιχνίδι των playoffs του Champions League. Αλλά και στο απευκταίο σενάριο που αποκλειστεί, η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο παιχνίδι για τα playoffs του Europa League την Πέμπτη 24 Αυγούστου.

Μάλιστα, ο αγωνιστικός γολγοθάς της «Ενωσης» δεν τελειώνει στα τρία συνεχόμενα ευρωπαϊκά ματς. Ακολουθεί στις 26 ή στις 27 Αυγούστου ματς πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό και στη συνέχεια, είτε 29 είτε 30 ή 31 Aυγούστου, ανάλογα με το πού θα βρίσκεται, η ΑΕΚ θα έχει ρεβάνς ευρωπαϊκών playoffs. Και το σερί με τα έξι παιχνίδια μέσα σε 20 μέρες θα ολοκληρωθεί στις 2 ή στις 3 Σεπτεμβρίου με παιχνίδι πρωταθλήματος στον Βόλο.

Από την άλλη, συγκλονισμένος είναι και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια από τους Κροάτες οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Είμαι λυπημένος, σοκαρισμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος μπορεί να χάσει τη ζωή του με τέτοιον τρόπο.

Ξέρω το μέρος, όπου συνέβη το θλιβερό γεγονός, υπάρχουν πάντα φίλοι της ΑΕΚ εκεί, ειδικά νεαρής ηλικίας γύρω από το γήπεδο. Δεν μπορώ να φανταστώ έναν άνθρωπο να πεθαίνει μπροστά από το γήπεδό του. Νιώθω λες και κάποιος μου κάρφωσε ένα μαχαίρι, είναι τρομερό. Σωστά αναβλήθηκε το παιχνίδι. Δεν θα τέλειωνε αν άρχιζε, η αναβολή ήταν η μόνη λύση. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει, σε τέτοιες συνθήκες το ποδόσφαιρο δεν είναι προτεραιότητα. Είναι μια μεγάλη σφαλιάρα στο ποδόσφαιρο».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα