ΠΑΟΚ: Με νέο σόου Ζίφκοβιτς 3-0 τον Αστέρα

«Η βραδιά του Αντρίγια Ζίφκοβιτς» ήταν το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, στο οποίο ο «Δικέφαλος του Βορρά» νίκησε 3-0.

Ο Σέρβος διεθνής ήταν «όλα τα λεφτά» στην Τούμπα, έβαλε δύο γκολ και δικαίωσε όσους υποστηρίζουν ότι φέτος θα είναι η χρονιά του. Οπως και να ‘χει, ο ΠΑΟΚ πήρε μια εύκολη σχετικά νίκη από τους Αρκάδες, επειδή ήταν πιο σοβαρός, δούλεψαν καλά στο κέντρο οι Οζντόεφ, Σβαμπ, που έπαιξαν πρώτη φορά μαζί, και μπροστά ο Ζίφκοβιτς με τον Μουργκ είχαν καταπληκτική συνεργασία.

Ο Σέρβος και ο Αυστριακός ήταν «όλη η επίθεση οι δυο τους», τα έκαναν σχεδόν όλα και οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στον θρίαμβο επί του Αστέρα, με το σόου να αρχίζει από τον Μουργκ (22), που εκμεταλλεύτηκε έξοχη πάσα του Σβαμπ και πλάσαρε όμορφα τον Παπαδόπουλο για το 1-0 του «Δικεφάλου» και με σλόγκαν στο πλασάρισμα: «Μουργκ, η επιστροφή»!

Στο 41′ μια επιπόλαιη κίνηση του Εκόνγκ μέσα στην περιοχή έδωσε τη δυνατότητα στον Αστέρα Τρίπολης να κερδίσει πέναλτι, αλλά ο Μιριτέλο σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Κοτάρσκι.

Στο β’ μέρος πήρε το… βιολί του ο σολίστας Αντρίγια Ζίφκοβιτς και εκμεταλλεύτηκε δύο ωραίες ενέργειες συμπαικτών του μέσα σε λίγα λεπτά για να «καθαρίσει» τον Αστέρα Τρίπολης με δύο γκολ, στο 54′ από ενέργεια του Σβαμπ και στο 59′ από αντίστοιχη του Μουργκ. Το άσχημο για τον ΠΑΟΚ ήταν ότι ο Σαμάτα που μπήκε αλλαγή στο 74′ τραυματίστηκε.

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ (64′ Νάσπεργκ), Μιχαηλίδης, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ (85′ Γιαξής), Οζντόεφ, Α. Ζίφκοβιτς (75′ Κωνσταντέλιας), Μουργκ, Τάισον, Μπράντον (75′ Σαμάτα, 85’ Τζίμας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος (62′ Σγουρής), Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα (83′ Γκαρθία), Αλβαρες, Μουνάφο, Αλάγκμπε, Ρεγκίς, Σίτο (75′ Μπαρτόλο), Καλτσάς (83′ Ζουγκλής), Μιριτέγιο (75′ Μάντζης).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα