Το ντέρμπι Ολυμπιακού – ΠΑΟ διακόπηκε και θα κριθεί στα δικαστήρια, μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα

Εξευτελισμός!

Μια κροτίδα ενός ανεγκέφαλου τίναξε στον αέρα το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Δευτερόλεπτα μετά το γκολ της ισοφάρισης (1-1) των «ερυθρολεύκων», στο 48ο λεπτό, έπεσε στο σημείο όπου έκαναν ζέσταμα οι παίκτες του «Τριφυλλιού» και ο Χουάνκαρ σωριάστηκε στο έδαφος, με τους «πρασίνους» να αποχωρούν για τα αποδυτήρια, και έπειτα από… δύο ώρες και πάνω αναμονής το clasico διακόπηκε οριστικά. Αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβούν…

  • Από τον Χάρη Δάντση

Στο αγωνιστικό σκέλος και στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος, βρήκε δίχτυα από στατική φάση στο 28ο λεπτό, οπότε η αντίπαλη άμυνα αδράνησε, με σκόρερ τον δραστήριο επιθετικά Βαγιαννίδη, ο οποίος θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 33′, όπως και ο Τζούρισιτς στο 37′.

Οι Πειραιώτες δεν μπόρεσαν να κάνουν το παιχνίδι τους γιατί υστερούσαν στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Φορτούνης έδειχνε «εγκλωβισμένος», απειλώντας με μακρινά σου του αρχηγό τους (25′) και του Ελ Κααμπί στο 42′.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής Μαρέσκα, χάνοντας πολλές φάσεις, ενώ στο 40′ το «Τριφύλλι» φώναξε για αποβολή του Ντόη στο μαρκάρισμα του Τζούρισιτς, αλλά το VAR… συμφώνησε με την κίτρινη κάρτα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ολυμπιακός κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια (1-1), με τον Μαντί Καμαρά, που έκλεψε από τον Τσέριν, έκανε το 1-2 με τον Ποντένσε και πλάσαρε τον Μπρινιόλι στο 48′. Το Φαληρικό γήπεδο πήρε… φωτιά και κάποιος ανεγκέφαλος από την εξέδρα έριξε κροτίδα κοντά στο σημείο όπου έκαναν προθέρμανση οι αναπληρωματικοί παίκτες του «Τριφυλλιού», και ο Χουάνκαρ έπεσε πιάνοντας το κεφάλι του στο έδαφος! Ο Ισπανός αμυντικός αποχώρησε με φορείο και η ομάδα του αποσύρθηκε στα αποδυτήρια, με το ντέρμπι να διακόπτεται από τον Ιταλό ρέφερι.

Υστερα από ώρες αναμονής και ταλαιπωρίας των παικτών και του κόσμου και ενώ ο Χουάνκαρ πήγε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του ντέρμπι, που πλέον θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Διαιτητής: Φάμπιο Μαρέσκα (Ιταλία).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος, Φορτούνης, Μασούρας, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιαβανόβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Ιωαννίδης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα