Καταιγιστικός ο Δικέφαλος του Βορρά, διέλυσε με 4-1 τον Αστέρα στην Τρίπολη

Απαιχτος ο ΠΑΟΚ!

Με ηγέτη και σκόρερ τον Τόμας Μουργκ ο ΠΑΟΚ πέρασε με δίκαιο «διπλό» μέσα από την Τρίπολη και με 1-4 επί του Αστέρα, ύστερα από μάχη που έγινε σε ένα άδειο γήπεδο, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, εκτός από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης.

  • Aπό τον Νίκο Πετρουλάκη

Πολύ δυνατό ματς έγινε στο πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες του Αστέρα να χάνουν δύο μεγάλες ευκαιρίες, κυρίως αυτή του Αλάγκμπε στο 6′, που σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ η εστία του ΠΑΟΚ ήταν άδεια! Είχαν προηγηθεί δύο πολύ καλές αποκρούσεις του Κοτάρσκι σε σουτ των Μουνάφο και Καλτσά. Το ματς πήγαινε πάνω κάτω κι εκεί που αναρωτιόσουν πώς θα μπει το γκολ, έρχεται η ενέργεια του Κωνσταντέλια, που ελίσσεται, σουτάρει έξω από την περιοχή του Αστέρα, η μπάλα κοντράρει και φτάνει στον Μουργκ, ο οποίος αποφεύγει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να στείλει την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα για το 0-1 στο 34′!

Ακόμα τρία γκολ

Ετσι έκλεισε το ημίχρονο, για να μπει δυνατά ο ΠΑΟΚ στο β’ μέρος και να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 60′, ύστερα από ωραία πάσα του Σαμάτα στον Ντεσπόντοφ και απευθείας σουτ του Βουλγάρου, που «εκτέλεσε» τον Παπαδόπουλο για το 0-2. Ενα ελαφρύ «χαλάρωμα» της άμυνας του ΠΑΟΚ αλλά και ένα τραγικό λάθος του Κοτάρσκι, που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, έδωσαν τη δυνατότητα στον Ζουκάνοβιτς να μειώσει σε 1-2 και να δώσει άλλο «χρώμα» στο παιχνίδι.

Αυτό όμως, για λίγο, αφού στο 69′, από λάθος του Αλβαρες, ο Σαμάτα κλέβει την μπάλα, ο Παπαδόπουλος βγαίνει εκτός περιοχής, η μπάλα κοντράρει και φτάνει στον Μουργκ που μπαίνει με την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ντεσπόντοφ στο 90′ κάνοντας το 1-4.

Διαιτητής: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Αλβαρες, Μουνάφο, Αλάγκμπε, Μπαρτόλο (27′ Γκος), Καλτσάς, Ζουγλής, Μιριτέγιο.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια (73′ Σάστρε), Σβαμπ, Οζντόεφ (73′ Μεϊτέ), Κωνσταντέλιας (71′ Μπράντον), Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα