Κατάντια! Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ο… Κούγιας

Από τη στιγμή που τον υποχρέωσαν σε παραίτηση και λίγο πριν τον αποπέμψουν από την προεδρία της Σούπερ Λιγκ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έψαχνε άνθρωπο για να τον αντικαταστήσει.

Τον βρήκε στο πρόσωπο του Αλέξη Κούγια. Ετσι από χθες και επίσημα ο Αλέξης Κούγιας θα έχει διευρυμένες αρμοδιότητες που δεν θα αφορούν μόνο τη νομική εκπροσώπηση (αναλαμβάνει και νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού), καθώς με την ιδιότητα του αντιπροέδρου θα είναι και εκπρόσωπος των Πειραιωτών στο συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ.

Στην πραγματικότητα ο Μαρινάκης βάζει τον Κούγια απέναντι στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ που τον απομάκρυναν με την πρόταση μομφής από τον προεδρικό θώκο προκειμένου με τον χαρακτήρα του και τις έντονες αντιπαραθέσεις του να δημιουργήσει μία… ωραία ατμόσφαιρα στα Δ.Σ της Λίγκας. Πραγματικά, η πρώτη συνεδρίαση της Λίγκας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Νομικά ο Αλέξης Κούγιας θα εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό σε όλες τις νομικές υποθέσεις, με κύρια την υπόθεση Χουάνκαρ στο CAS. Βέβαια, ο Κούγιας είχε εκφράσει κατά τη διάρκεια ιντερνετικής εκπομπής την άποψη πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να προσφύγουν στο CAS για την υπόθεση αυτή!

«Οχι! Η άποψή μου είναι πως δεν προβλέπεται προσφυγή στο CAS για πειθαρχικές ποινές που προέρχονται από το φύλλο αγώνος ή τη διαδικασία ενός αγώνα. Η απόφαση θα είναι αμετάκλητη και είμαι βέβαιος ότι και οι νομικοί σύμβουλοι του Ολυμπιακού, για λόγους νομικής αξιοπρέπειας, δεν θα προσφύγουν στο CAS» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα