«Χαστούκι» της Λαμίας, που νίκησε με 1-0 τον ανύπαρκτο Ολυμπιακό

Κόκκινη τραγωδία

Με εμφανίσεις όπως η χθεσινή στη Λαμία, ο Ολυμπιακός δεν πάει πουθενά! Οι «ερυθρόλευκοι», δίχως πλάνο, πάθος και… τύχη, και με μοιραίους τούς Μασούρα και Φορτούνη, που έχασε πέναλτι, ηττήθηκαν με 1-0 από τους ψυχωμένους Φθιώτες.

  • Από τον Χάρη Δάντση

Δίχως εκπλήξεις και με 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του Πειραιά ο Κάρλος Καρβαλιάλ, με τον Γιόβετιτς να καλύπτει το κενό του διεθνούς Μαροκινού Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο από νωρίς, δεχόμενοι γκολ μόλις στο 4ο λεπτό από τον Σλίβκα με σουτ εντός περιοχής, εκμεταλλευόμενο την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας.

Οι Πειραιώτες άγγιξαν την ισοφάριση με τον Μασούρα, που αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 7′. Από κει και μετά είχαν ανούσια κατοχή και, όντες προβλέψιμοι και με πολλά λάθη, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν με αξιώσεις, ενώ ο Φορτούνης έπαιζε με σπασμένο δόντι έπειτα από σκληρή σύγκρουση με τον… ώμο του Τζανδάρη. Αντίθετα, οι Φθιώτες είχαν μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Μαρτίνεθ και Ακούνια για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 12′, αλλά και στο 37′ εκ νέου με τον Ακούνια, με τον Πασχαλάκη να κάνει εξαιρετικές επεμβάσεις.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Καρβαλιάλ έριξε στη μάχη τον νεοαποκτηθέντα Φραν Ναβάρο αντί του… άφαντου Γιόβετιτς. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ευκαιρίες για να «απαντήσουν», αλλά δεν τις αξιοποίησαν. Ούτε ο Μασούρας στο 48′ ούτε ο Φορτούνης, που έχασε πέναλτι στο 50′ (για χέρι του Νούνιες), ούτε οι Ποντένσε και Καμαρά στο 54′.

Ευκαιρίες είχαν και οι Φθιώτες, που ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις, αλλά ο Πασχαλάκης τούς είπε «όχι» ουκ ολίγες φορές και στο δεύτερο μέρος. Ο Καρβαλιάλ έριξε στη μάχη ό,τι είχε και δεν είχε, αλλά στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Πειραιά ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, καθώς τραυματίστηκε ο Μπιέλ και αποχώρησε στο 86′ ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Νούνιες (62′ Στάνκο), Τζανδάρης, Τσιλούλης (90′ Μάλτσι), Ακούνια (71′ Σίντκλεϊ), Σλίβκα, Μαρτίνεθ (71′ Τόσιτς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα (71′ Ρίτσαρντς), Εσε (81′ Αλεξανδρόπουλος), Καμαρά (71′ Καρβάλιο), Φορτούνης, Ποντένσε (81′ Μπιέλ), Μασούρας, Γιόβετιτς (46′ Ναβάρο).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα