Ο Ελ Αραμπί χάρισε το «διπλό» (3-2 την Κηφισιά) στον Ολυμπιακό, που έχει παράπονα για τη διαιτησία

Πιστολέρο!

Πολύ σκληρός για να… πεθάνει αποδείχτηκε ο Ολυμπιακός στην Καισαριανή, κερδίζοντας 3-2 την Κηφισιά σε ματς θρίλερ, όπου την παράσταση έκλεψε το VAR!

  • Από τον Χάρη Δάντση

Οι «ερυθρόλευκοι» που κατέβηκαν με τον Τζολάκη κάτω από την εστία προηγήθηκαν με… φωτοβολίδα του Μασούρα στο 11′, και στο 39′ έκαναν το 2-0 με πέναλτι (για χέρι του Ματέους Σάντος) του Ναβάρο. Ο Καρβαλιάλ και η ομάδα του όμως είδαν ένα φαινομενικά εύκολο απόγευμα να εξελίσσεται σε… θρίλερ. Με δύο αυστηρές κίτρινες κάρτες σε διάστημα εννέα λεπτών (35′, 44′) αποβλήθηκε ο Ρέτσος, που θα χάσει τον μεθαυριανό αγώνα ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ενώ στο 45’+2′ ο Μιλίσεβιτς μείωσε σε 2-1 για την Κηφισιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με αριθμητικό μειονέκτημα οι Πειραιώτες βρήκαν δίχτυα με τον Μασούρα στο 52′, όμως το γκολ δεν μέτρησε, θεωρώντας από το VAR (Παπαδόπουλος, Ψαρρής) πως κατέληξε εκεί από το χέρι του διεθνούς μεσοεπιθετικού! Αντί για 1-3 έγινε το 2-2 με πέναλτι του Οζέγκοβιτς, που καταλογίστηκε σωστά για χέρι του Μπιανκόν στο 64′.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ελ Αραμπί, ερχόμενος από τον πάγκο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ που δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν υπάρχει και γίνεται μεγάλη συζήτηση για την τοποθέτηση των γραμμών. Στο 81′ οι Πειραιώτες φώναξαν για πέναλτι στον Ροντινέι και μετά την επαναληπτική προβολή ο Μανούχος είπε πως υπάρχει παράβαση, όμως δεν δόθηκε γιατί το VAR έκρινε πως ο παίκτης των φιλοξενουμένων ήταν εκτεθειμένος. Τελικά το γκολ που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού πέτυχε ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά, ύστερα από ασίστ του Ζέλσον Μαρτίνς, κάνοντας το 3-2 στο 85′. Στις καθυστερήσεις (90’+3′) αποβλήθηκε ο Ματέους Σάντος της Κηφισιάς.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ντέιβιντ Νίλσεν): Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς, Πέιος, Ιπαλίμπο (90’+6′ Νίνης), Ιλιεφ (65′ Κλωναρίδης, 78′ Κωνσταντακόπουλος), Σάντος, Οζέγκοβιτς, Μπιφουμά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Τζολάκης, Ρέτσος, Μπιανκόν, Κίνι, Ροντινέι (83′ Μαρτίνς), Καμαρά (83′ Αλεξανδρόπουλος), Καρβάλιο, Φορτούνης (89′ Ορτέγκα), Μασούρας, Ποντένσε (46′ Ντόη), Ναβάρο (65′ Ελ Αραμπί).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα