Για τρίτη φορά στην καριέρα του, ο Νταβίντ Κάρμο αναμένεται να αγωνιστεί με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός, διεθνής με την εθνική ομάδα της Ανγκόλας, αποβιβάστηκε στην Ελλάδα τις πρώτες πρωινές ώρες με σκοπό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά.
Ο Πορτογαλικής καταγωγής αμυντικός έχει ήδη δύο περιόδους στον σύλλογο. Αρχικά εντάχθηκε στους «ερυθρολεύκους» τον Ιανουάριο του 2024 ως δανεικός της Πόρτο, παραμένοντας έως το τέλος της σεζόν, και επέστρεψε για μία ακόμη χρονιά, 2024-25, αυτή τη φορά με δανεισμό από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Στο μεταξύ, στην πιο πρόσφατη αγωνιστική περίοδο υπερασπίστηκε τα χρώματα της ισπανικής Οβιέδο, συμμετέχοντας σε 22 αγώνες πρωταθλήματος και σκοράροντας μία φορά.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Νταβίντ Κάρμο τόνισε: «Είναι η τρίτη φορά που είμαι εδώ. Νιώθω πολύ καλά, αισθάνομαι σαν να έρχομαι στο σπίτι μου. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για να κατακτήσουμε τους στόχους μας και να πάρουμε νίκες με την ομάδα.
Είναι υποχρέωσή μας στον Ολυμπιακό πάντα να αγωνιζόμαστε για τις νίκες, οπότε και τώρα ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίζουμε κάθε μάχη, σε οποιαδήποτε διοργάνωση, για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ ξανά και θα δώσω τα πάντα για να πανηγυρίσουμε μαζί και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποδοχή».
