«Πόρτα» από Γιούνκερ σε Θεοδωράκη- Γεννηματά

Με τα… κουφέτα στο χέρι έμειναν Σταύρος και Φώφη στις Βρυξέλλες. Βρέθηκαν εκεί και οι δύο για συναντήσεις με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ (στις οποίες θα γινόταν συζήτηση για ενδεχόμενη συνεργασία τους με τον ΣΥΡΙΖΑ), αλλά ο πρόεδρος της Κομισιόν τούς «έριξε πόρτα» και προτίμησε τελικά να μεταβεί στη Γερμανία, για να παραστεί στην κηδεία του πρώην υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χανς Ντίτριχ Γκένσερ.

Ο κ. Θεοδωράκης, ωστόσο, έσπευσε να καλύψει το κενό με συνάντησή του με τον (πάντα πρόθυμο) πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Επαφές

Οι δυο τους συχνά συνομιλούν πότε με θέμα τη σύμπραξη Ποταμιού – ΠΑΣΟΚ και πότε την ένταξη του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη στον κυβερνητικό συνασπισμό αντί των ΑΝ.ΕΛ. Προσερχόμενος μάλιστα στη συνάντηση, υπερασπίστηκε ανοιχτά το ΔΝΤ και επέκρινε την κυβέρνηση, λέγοντας πως «η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από εχθρούς» και «πρέπει να πάψει να κυνηγά φαντάσματα». Κατά της κυβέρνησης ήταν και το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του στην εκδήλωση των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, με αναφορές στη διαπλοκή και οι τηλεοπτικές άδειες, καθώς θίγονται συμφέροντα που το Ποτάμι εξυπηρετεί.

Στην ίδια εκδήλωση βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τόσο για το Προσφυγικό όσο και για την οικονομία. «Φαίνεται πως δεν κατάλαβαν τίποτα από το στραπάτσο του καλοκαιριού» ανέφερε η κυρία Γεννηματά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα