Τα Οσκαρ βάφτηκαν κόκκινα

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη λαμπερή απονομή των Οσκαρ βρίσκονταν σε εξέλιξη την ώρα που στη Super League γινόταν η «απονομή» στους νικητές, που ήταν κόκκινοι στην 23η αγωνιστική. Τα εγχώρια Οσκαρ βάφτηκαν δικαίως ερυθρόλευκα, καταρχάς επειδή ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου επιβεβαίωσε κόντρα στον Αρη τη μεγάλη διαφορά του από όλους, αν και φρόντισε ξανά στο τέλος να μη διευρύνει το σκορ, 2-1, όπως υπαγόρευαν οι ευκαιρίες που δημιούργησε. Εάν το ματς τελείωνε στο πρώτο μέρος θα αποθεωνόταν, όμως στο τέλος ακούστηκαν ξανά αποδοκιμασίες. «Μας λείπουν όμως πέντε παιχνίδια για να το πάρουμε και μαθηματικά. Στο τέλος της χρονιάς δεν ρωτάνε ποιος έπαιξε ωραία μπάλα, αλλά μετράει ποιος πήρε βαθμούς» είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Την ίδια ώρα, η δημοσκόπηση της ιστοσελίδας της «Marca» για τον διάδοχο του Μουρίνιο στη Ρεάλ απέφερε στον Μίτσελ το 7% των ψήφων και στον Βαλβέρδε το 2%. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» ενημέρωσε ότι η διοίκηση θα λύσει το ζήτημα του Πίνο, που δεν πήγε στην προπόνηση του Σαββάτου και αποκλείστηκε.

Μάχη σωτηρίας

Οι «ασκήσεις σωτηρίας» του Πλατανιά συνεχίστηκαν με το 2-1 επί της ΑΕΚ. Οι παίκτες του Λίνεν υπέστησαν τις «μπαλωθιές» των γηπεδούχων, με τον Γιάννη Καραλή να ζητάει συγγνώμη από τους συμπαίκτες του: «Θεωρώ ότι δεν έκανα κάτι, αλλά, αφού το έδωσε ο διαιτητής, οφείλω να ζητήσω συγγνώμη» είπε, όταν όμως είδε ξανά τη φάση «ανέβασε» στο facebook: «Είναι κρίμα κάποιοι να παίζουν με την ιστορία της ΑΕΚ. Ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι επικίνδυνος και αδίστακτος». Ασκηση σωτηρίας έκανε και η Βέροια με το 2-0 στην Ξάνθη, όπως και ο Πανιώνιος, με το ίδιο σκορ κόντρα στον Πανθρακικό, με τον Καμπάνταη να μην ξεχνάει τον Ελευθερόπουλο. Του ζήτησε συγγνώμη για την κόκκινη που είχε δεχθεί με τον ΠΑΣ και δεν έπαιξε με την Κέρκυρα.

Ηρεμία

Στον Παναθηναϊκό η εντός έδρας νίκη έπειτα από 97 ημέρες με το 3-1 επί του ΟΦΗ… «έδωσε ηρεμία στα αποδυτήρια. Υπάρχουν άλλα επτά παιχνίδια για να μπούμε στα πλέι οφ. Πρέπει να τα παίξουμε σαν είναι τα τελευταία μας» δήλωσε ο Τοτσέ, την ώρα που οι μέτοχοι… προσεύχονται! «Η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και πρέπει όλοι να τον βοηθήσουμε όπως μπορούμε να βρεθεί και πάλι εκεί που αξίζει» είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ενώ στη θύρα 4 σηκώθηκε πανό εναντίον του Βγενόπουλου. Οι σκάουτερ πάντως ήταν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ από τις Αντερλεχτ, Γκενκ, Μπριζ, Σταντάρ Λιέγης, Ιντερ, Λιλ, Στουτγάρδη, Αουγκσμπουργκ και από την τουρκική Κασίμπασα, «σημειώνοντας» Καρνέζη και Μαυρία.

Αντώνης Κατσαρός

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα