Γεωργιάδης: Δεν ψηφίζουμε γουρούνι στο σακί

«Λευκή επιταγή στον κ. Τσίπρα εγώ δε δίνω»

Με τη φράση «δεν ψηφίζουμε γουρούνι στο σακί» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε στο ερώτημα αν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ψηφίσει στη Βουλή τη συμφωνία, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Λευκή επιταγή στον κ. Τσίπρα εγώ δεν δίνω».

Μιλώντας στον Real FM για την πορεία των διαπραγματεύσεων και τη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Πιστεύω ότι σήμερα θα έχουμε μία δήλωση που θα καταγράφει την σαφέστατη βελτίωση, ως προς το κλίμα στις διαπραγματεύσεις, αλλά που θα ξεκαθαρίζει επίσης ότι απέχουμε πόρρω από συμφωνία. Άρα δεν θα επιτρέπει να ξεκλειδώσει η ΕΚΤ τη ρευστότητα».

Όσο για το εάν η κυβέρνηση θα πληρώσει αύριο τη δόση ύψους 770 εκατ. ευρώ στο ΔΝΤ ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε: «Αύριο σίγουρα υπάρχουν αυτά τα λεφτά. Αν με ρωτάτε αν φτάνουν συνολικά για τις δαπάνες του Μαΐου πιθανόν γι’ αυτό να έχει πρόβλημα, αλλά μέχρι το τέλος Μαΐου έχει χρόνο η κυβέρνηση να προχωρήσει σε συμφωνία».

Πηγή:newsbeast

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα