Βίντεο: 13χρονη απωθεί τον επίδοξο βιαστή που εισέβαλε στο σπίτι της

Βίντεο από την κάμερα ασφαλείας δείχνει έναν άνδρα να ακολουθεί μια 13χρονη που επέστρεφε από το σχολείο και να της επιτίθεται. Δείτε τι ακολούθησε 

Ένα 13χρονο κορίτσι, από το Σαν Χοσέ των ΗΠΑ, βρήκε το θάρρος να αντισταθεί στον επίδοξο βιαστή της, που την ακολούθησε κατά τη διάρκεια της επιστροφής της από το σχολείο στο σπίτι. Ο άνδρας φαίνεται να εισβάλλει στο σπίτι όταν το κορίτσι ανοίγει την πόρτα και να της επιτίθεται.

Ωστόσο, επειδή το κορίτσι προβάλλει αντίσταση και τον απωθεί, ο δράστης αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, με τη μικρή να επικοινωνεί πανικόβλητη με τους γονείς της αναφέροντας το περιστατικό.
Το βιντεοσκοπημένο υλικό έφτασε στα χέρια της αστυνομίας, που εντόπισε τον άνδρα, που φαίνεται να είχε επιτεθεί τον προηγούμενο μήνα σε μια γυναίκα στις τουαλέτες ενός σουπερμάρκετ.

(Πηγή: Metro)

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα