Βρέθηκαν (άλλοι) δύο νεκροί από τη θεομηνία

Τέσσερις νεκρούς άφησε πίσω της η φονική καταιγίδα που έπληξε την Αττική, την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή. Χθες, έξι ημέρες μετά την κακοκαιρία, εντοπίστηκε από μια διερχόμενη ηλικιωμένη η σορός ενός άνδρα, ηλικίας 40 έως 45 ετών, σε ρεματιά στο Μενίδι.

Το άψυχο σώμα του ήταν καλυμμένο με λάσπες και, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατός του επήλθε από πνιγμό. Μία ημέρα νωρίτερα, την Τρίτη, νεκρός βρέθηκε στο ρέμα Χελιδονούς, στο ύψος της Νέας Κηφισιάς, ένας 61χρονος άνδρας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τον άνδρα ο οποίος αγνοείτο από την προηγούμενη Πέμπτη, όταν ξέσπασε η κακοκαιρία.

Η σορός του άτυχου 61χρονου, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ στις παρυφές ρέματος του Κηφισού, στο Μενίδι, 100 μέτρα από τον κόμβο Λαϊνόπουλου.

Σημειώνεται ότι η εν διαστάσει σύζυγός του είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία πριν από δύο ημέρες, καθώς ο σύζυγός της δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη, όταν ξεκίνησε η καταιγίδα.

Αμέσως άρχισαν οι έρευνες από δύο ομάδες της ΕΜΑΚ, που βρήκαν το αυτοκίνητό του στις παρυφές του ρέματος, στο ύψος της Χελιδονούς, και λίγο αργότερα εντόπισαν και το άψυχο σώμα του.

Από τη διήμερη καταιγίδα που έπληξε την Αττική, έχασαν τη ζωή τους ακόμα δύο άνθρωποι, ένας 50χρονος άνδρας στο Μενίδι και μια 43χρονη γυναίκα, της οποίας η σορός βρέθηκε στη Φρεαττύδα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα