Γαργαλιάνοι: Γνώριζε (;) τον δολοφόνο η 35χρονη

Συνάντηση, μυστήριο για να δώσει δανεικά

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση δολοφονίας της 35χρονης Γεωργίας Φιλοπούλου (φωτό), που το πρωί της περασμένης Παρασκευής εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, έχοντας δεχτεί πυροβολισμό στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας, καθώς στην τσέπη της πολύτεκνης γυναίκας βρέθηκαν 330 ευρώ. Η άτυχη 35χρονη ήταν σκυμμένη στη θέση του οδηγού, με τα χέρια σταυρωμένα, ενώ τα μπροστινά παράθυρα του αυτοκινήτου ήταν ανοιχτά.

Στο σημείο της δολοφονίας δεν υπήρχαν κάλυκες, ενώ οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο η 35χρονη να γνώριζε τον δολοφόνο της, που ενδεχομένως καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Ο 55χρονος σύζυγος του θύματος Τάσος Παναγιωτόπουλος εξετάστηκε από την Αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ το κυνηγετικό όπλο, που νόμιμα κατέχει, εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Οπως ανέφερε ο ίδιος, η Γεωργία Φιλοπούλου επρόκειτο να δώσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό σε κάποιον που της είχε ζητήσει δανεικά, χωρίς εκείνος να γνωρίζει ποιος ήταν. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι δεν προβληματίστηκε από την πολύωρη απουσία της, επειδή η σύζυγός του «συνήθιζε να εξαφανίζεται». Το πρωί της Παρασκευής ο 55χρονος έστειλε τα παιδιά του στο σχολείο, έφυγε για να μαζέψει ελιές και, καθώς κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο προς Λεύκη, είδε το αυτοκίνητο της γυναίκας του, όπου τη βρήκε νεκρή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα