Αυτοκτόνησε ιδιοκτήτης γηροκομείου μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων

Η αφόρητη πίεση που ένιωθε με την έξαρση του κορονοϊού και το ψυχολογικό βάρος που ένιωσε πριν από λίγες ημέρες, όταν εντοπίστηκαν κρούσματα στη μονάδα του γηροκομείου «Νέα Θάλπη» στον Άγιο Στέφανο της οποίας ήταν ιδιοκτήτης, «λύγισαν» τον 41χρονο γεροντολόγο δρα Δημήτρη Καμπανάρο, που έβαλε χθες το μεσημέρι τέλος στη ζωή του με ένα κυνηγετικό όπλο!

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του και, σύμφωνα με πληροφορίες, δίπλα από το άψυχο κορμί του βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα. Ωστόσο, οι λόγοι για τους οποίους κατέφυγε στο απονενοημένο διάβημα δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη. Κύκλοι από το περιβάλλον του Δημήτρη Καμπανάρου δεν αποκλείουν την πιθανότητα η αυτοχειρία να συνδέεται με το γεγονός ότι στο γηροκομείο του επιβεβαιώθηκαν προ ημερών τρία κρούσματα Covid-19, τα δύο εκ των οποίων σε άτομα του προσωπικού και το άλλο σε μια ηλικιωμένη που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Οπως υποστηρίζουν, ο 41χρονος επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του είτε επειδή δεν μπόρεσε να αντέξει το βάρος της ευθύνης για την ασφάλεια φιλοξενουμένων και προσωπικού είτε επειδή το γηροκομείο που είχε κληρονομήσει πρόσφατα από τον πατέρα του φέρεται ότι αντιμετώπιζε και οικονομικά προβλήματα.

«Οδηγούσε και φορούσε μάσκα κι από πάνω προσωπίδα. Δεν άντεξε ότι υπάρχει πιθανότητα να εκτεθεί. Ηταν τέτοιο το αίσθημα ευθύνης του. Είχε λατρεία στους ηλικιωμένους» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ένας συνεργάτης του άτυχου 41χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Καμπανάρος είχε εκφράσει επανειλημμένως την αγωνία του για τους φιλοξενουμένους του γηροκομείου, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε rapid test έπειτα από δική του πρωτοβουλία. Μάλιστα, με απόφασή του η μονάδα του γηροκομείου «Νέα Θάλπη» ήταν ο πρώτος οίκος ευγηρίας που μπήκε σε οικειοθελή καραντίνα δυόμισι μηνών.

«Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως δυστυχώς, το πρωί της Τετάρτης έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας Δρ. Δημήτρης Καμπανάρος, η ψυχή της Νέας Θάλπης (…) Ο Δημήτρης μας υπήρξε μοναδικός άνθρωπος, γιος και φίλος, υποδειγματικός επιστήμονας, εξαίρετος επαγγελματίας. Tο κενό που αφήνει πίσω του δεν αναπληρώνεται» έγραψαν οι συνάδελφοί του στην σελίδα του γηροκομείου στο facebook.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα