Νέα περίπτωση παράλυσης μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου

Ακόμα ένας εργαζόμενος του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας εμφάνισε συμπτώματα παράλυσης στα κάτω άκρα, κόπωση και μυαλγίες λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού, έπειτα από το περιστατικό με τη νοσηλεύτρια την προηγούμενη εβδομάδα. Πάντως, ούτε αυτή η περίπτωση έχει εξακριβωθεί αν συνδέεται με το εμβόλιο ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας corfutvnews.gr, ο γιατρός έκανε τη Δευτέρα τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού. Το βράδυ της ίδιας ημέρας άρχισε να μην αισθάνεται καλά, να εξασθενεί ο οργανισμός του και να νιώθει παράλυση στα κάτω άκρα και πόνους στη μέση. Οι γιατροί του νοσοκομείου έχουν προχωρήσει σε εξετάσεις για να διαπιστώσουν από τι προήλθε και να του χορηγήσουν την κατάλληλη αγωγή.

Πρόκειται για το δεύτερο άτομο που παρουσιάζει παράλυση μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Μάλιστα, και τα δύο είναι στην Κέρκυρα, γεγονός που εγείρει ερωτήματα. Γιατροί του νοσοκομείου εξετάζουν τη συσχέτιση των γεγονότων με τον εμβολιασμό. Η κατάσταση της νοσηλεύτριας, πάντως, τις τελευταίες ημέρες είναι καλύτερη. «Η κατάσταση της συναδέλφου μου συνεχίζει και βελτιώνεται, γίνεται όλος ο απαραίτητος εργαστηριακός έλεγχος τόσο μέσα στο νοσοκομείο όσο και έξω, σε ιδιωτικά κέντρα, παίρνει την κατάλληλη αγωγή που της έχει ορίσει ο γιατρός και περιμένουμε» δήλωσε η πρόεδρος του Ενιαίου Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κέρκυρας Ντίνα Ιωάννου.

Η νοσηλεύτρια, εμφανώς καλύτερα και ψυχολογικά εκτός από σωματικά, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο facebook, θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε όσους στέκονται στο πλευρό της. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές φίλους μου για τη μεγάλη βοήθεια και τη συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για εμένα. Θα επιστρέψω πιο δυνατή» έγραψε.

(φωτό αρχείου)

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα