Αλβανός «κίλερ» εκτέλεσε τον 44χρονο

Με πλούσιο παρελθόν ο φονιάς και ο Έλληνας συνεργός του που συνελήφθησαν από ένα αποτύπωμα

Aνατριχιαστικές λεπτομέρειες για την εν ψυχρώ δολοφονία του 44χρονου μεροκαματιάρη μέσα στο ψιλικατζίδικο όπου έκανε νυχτερινή βάρδια στην Τούμπα της ανατολικής Θεσσαλονίκης αποκαλύπτονται από την προανακριτική απολογία του 35χρονου Ελληνα συνεργού του 27χρονου Αλβανού δολοφόνου, οι οποίοι έπεσαν χθες το πρωί στα χέρια των Αρχών.

Οι δράστες είχαν καταγραφεί από κάμερες και ταυτοποιήθηκαν από ένα δακτυλικό αποτύπωμα του 35χρονου που είχε μείνει ως τσιλιαδόρος έξω από το κατάστημα ψιλικών επί της οδού Γρ. Λαμπράκη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Μετά τη σύλληψη του 35χρονου στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, ο 27χρονος Αλβανός εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι του και προσήχθη στο αστυνομικό μέγαρο. Στη συνέχεια εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του από την 4η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Οπως προέκυψε από τα στοιχεία τους, έχουν και οι δύο πλούσιο ποινικό παρελθόν.

Στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης όπου παραπέμφθηκαν ο 35χρονος φέρεται ότι παραδέχτηκε πως βρισκόταν μαζί με τον φυσικό αυτουργό του εγκλήματος, καθώς «κάναμε τον τελευταίο καιρό παρέα».

Όπως περιέγραψε, στην προσπάθεια του άτυχου Μάριου να αντιδράσει για να σώσει τη ζωή του, ο 27χρονος Αλβανός τον χτύπησε με τη λαβή του όπλου του και, ενώ σερνόταν επιχειρώντας να βγει από το μαγαζί, τον έπιασε από το πόδι, τον ακινητοποίησε και στη συνέχεια τον πυροβόλησε στο κεφάλι. Η εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βάρος και των δύο για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία, οπλοφορία και οπλοχρησία. Η κηδεία του 44χρονου Μάριου τελέστηκε στο χωριό καταγωγής του, τη Νέα Φιλαδέλφεια Θεσσαλονίκης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα