Έρχεται η ώρα της σύλληψης για 16 βιαστές της 12χρονης!

Η ΕΛ.ΑΣ. τους έχει ταυτοποιήσει, ενώ στα χέρια της έχει λίστα με προκρατήσεις για ραντεβού, από την οποία προκύπτει πως υπήρχε σειρά προτεραιότητας

Σε ξέφρενο «σαφάρι» επιδίδονται τα τελευταία 24ωρα οι Αρχές, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους 213 υποψήφιους πελάτες του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου, οι οποίοι δεν θα δίσταζαν να πληρώσουν από 50 έως 70 ευρώ για να βιάσουν το 12χρονο κοριτσάκι, το οποίο εργαζόταν περιστασιακά στο μίνι μάρκετ του 53χρονου!

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 16 άνδρες, οι οποίοι φέρεται ότι επικοινώνησαν με τον 53χρονο μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο, αλλά και στο κινητό του τηλέφωνο και κακοποίησαν σεξουαλικά την ανήλικη. Την ίδια ώρα πληροφορίες θέλουν την Αστυνομία να έχει στα χέρια της μια λίστα με… προκρατήσεις ραντεβού, από την οποία φέρεται ότι προκύπτει πως υπήρχε πρόβλεψη του παιδοβιαστή μαστροπού για τήρηση σειράς προτεραιότητας!

«Ο 53χρονος έκανε προκρατήσεις και έχουμε βρει 213 (σ.σ.: υποψήφιους πελάτες), τους οποίους θα κάνουμε φύλλο και φτερό» τόνισε χαρακτηριστικά ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας.

Σε μια προσπάθεια να πέσει άπλετο φως και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης όσοι μπλέκονται στη νοσηρή υπόθεση, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών θα «ξεψαχνίσουν» το κινητό τηλέφωνο, καθώς και τους υπολογιστές του 53χρονου, προκειμένου να βρουν πιθανά «ίχνη» που έχει αφήσει στα chat rooms μέσω των οποίων έκλεινε τα ροζ ραντεβού. Οπως λένε οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., ακόμη και αν ο κατηγορούμενος προσπάθησε να σβήσει κάποια στοιχεία, εύκολα ή δύσκολα αυτά θα ανακτηθούν.

Την ίδια ώρα οι Αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την πιθανότητα το ανθρωπόμορφο τέρας με τις υψηλές γνωριμίες στην πολιτική και την τέχνη να είχε παγιδεύσει και άλλα ανυποψίαστα κορίτσια! Γι’ αυτό η Εισαγγελία δημοσίευσε τα προσωπικά στοιχεία και φωτογραφίες του 53χρονου, ο οποίος φορούσε το προσωπείο άλλοτε του καλού οικογενειάρχη και άλλοτε του βαθιά θρησκευόμενου ατόμου για να κρύβει τα αρρωστημένα πάθη του. Οπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για τον Ηλία Μίχο του Παναγιώτη και της Γιασεμής, ο οποίος γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 1969 στο Αγρίνιο.

Αρχικά σε βάρος του είχε ασκηθεί δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανηλίκου.

Ωστόσο, χθες η Εισαγγελία Πρωτοδικών προχώρησε στην άσκηση συμπληρωματικής ποινικής δίωξης για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή στην πλημμεληματική της μορφή.

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και του 42χρονου που συνελήφθη μαζί με τον οικογενειάρχη μαστροπό του Κολωνού και ο οποίος φέρεται ότι ήταν καταχωρισμένος στο κινητό του ανήλικου κοριτσιού ως «πελάτης»!

Πρόκειται για τον Ιωάννη Σοφιανίδη του Ευάγγελου και της Ζηνοβίας, ο οποίος γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1980 στη Νίκαια Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είναι κάτοικος Ασπροπύργου και εργάζεται ως μηχανικός αυτοκινήτων σε μεταφορική εταιρία, ενώ έχει τρία ανήλικα παιδιά, με το μεγαλύτερο να έχει την ίδια ηλικία με το παιδί που βίασε!

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που θέλουν και άλλα κορίτσια να πιάστηκαν στον «ιστό» του δήθεν φιλήσυχου οικογενειάρχη υπεράνω υποψίας, η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου ανέφερε πως μια κοπέλα αναμένεται να καταγγείλει τον 53χρονο, υποστηρίζοντας ότι είχε ασελγήσει σε βάρος της όταν ήταν ανήλικη!

Οι Αρχές δεν αποκλείουν πίσω από τη φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού να κρύβεται μεγάλο κύκλωμα παιδόφιλων και μαστροπών. Υπέρ της συγκεκριμένης εκδοχής συνηγορεί άλλη μια πληροφορία, σύμφωνα με την οποία η Αστυνομία έχει βρει ύποπτες συναλλαγές και μεταφορές χρημάτων από τον παιδοβιαστή προς τρίτα πρόσωπα!

Τέλος, οι αστυνομικοί ερευνούν αν υπήρχαν άτομα τόσο από το περιβάλλον του κατηγορούμενου ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ όσο και από εκείνο της άτυχης μικρούλας τα οποία γνώριζαν όσα φρικιαστικά γίνονταν τους τελευταίους τέσσερις μήνες και δεν μιλούσαν.

Όπως αποκάλυψε ο θείος της ανήλικης, που μαζί με την αδελφή του ανακάλυψε τα μηνύματα που αντάλλαζε ο 53χρονος με τη 12χρονη και ενημέρωσε τη μητέρα της, ο παιδοβιαστής έγραφε στο κοριτσάκι «τι κάνεις, μωρό μου;». Ο ίδιος τόνισε πως είδε στο κινητό της ανιψιάς του περισσότερα από 200 ύποπτα μηνύματα.

«Ηταν πολλά τα μηνύματα, από 240 άτομα. Αυτός έλεγε ότι είναι 16χρονη. Ελεγε στους άλλους ότι είναι 16χρονη, ότι είναι ορφανή. Δεν έχει γονείς, τέτοια πράγματα. Αυτός την παρέσυρε αλλιώς, βρήκε με τα οικονομικά» κατήγγειλε. Οπως κατέληξε, στο παρελθόν είχε πιάσει το κοριτσάκι να μιλάει στο τηλέφωνο με έναν Πακιστανό και να συζητάνε για ένα χρηματικό ποσό χωρίς να υποψιαστεί κάτι.

Σοκαριστική, τέλος, είναι η αποκάλυψη της γιαγιάς του παιδιού ότι η σύζυγος του 53χρονου πρόσφερε στην κόρη της 10.000 ευρώ για να «ξεχαστούν» οι βιασμοί!

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα