Αιγύπτιος βίαζε την ανήλικη κόρη του

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν το 40χρονο κτήνος και του πέρασαν χειροπέδες

Την ώρα που ολόκληρο το πανελλήνιο παρακολουθεί μουδιασμένο την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό, ακόμη μία φρικιαστική υπόθεση έρχεται στο φως, με θύμα αυτή τη φορά ένα 14χρονο κορίτσι που βίωνε επί τρία χρόνια τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του ίδιου του του πατέρα!

Όπως έγινε γνωστό, ο 40χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος μένει μαζί με τη σύζυγό του και τα παιδιά του στα Πατήσια, είχε κάνει τη ζωή κόλαση στη μεγαλύτερη κόρη του, αφού εκτόνωνε συστηματικά τα αρρωστημένα του ένστικτα πάνω της, μέχρι που οι καθηγητές του σχολείου της κατάλαβαν πως κάτι της συμβαίνει, γιατί είχε πάει για μάθημα… μεθυσμένη!

Συγκεκριμένα, την περασμένη Δευτέρα οι καθηγητές της 14χρονης διαπίστωσαν ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και συμπεριφερόταν περίεργα. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και μόλις συνήλθε εκμυστηρεύτηκε στους θεράποντες γιατρούς ότι έπινε αλκοόλ στην προσπάθειά της να ξεχάσει αυτά που της έκανε ο ίδιος της ο πατέρας.

Γιατροί και νοσηλευτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό στο άκουσμα όσων περνούσε το παιδί και ενημέρωσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα και μίλησαν με το παιδί. Οπως τους είπε, ο πατέρας της τη βίαζε τα τελευταία τρία χρόνια και μάλιστα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και εκείνη έπινε για να ξεχάσει! Ως εκ τούτου, οι αστυνομικοί αναζήτησαν το 40χρονο κτήνος και του πέρασαν χειροπέδες το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε σε ανακριτή. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη και για κατάχρηση ανηλίκου από οικείου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών εξ αίματος κατ εξακολούθηση και ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.
Το ανήλικο κορίτσι, το οποίο βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, πρόκειται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα