Ηλίας Μίχος: Έτσι «ψάρευε» πελάτες για τη 12χρονη του Κολωνού!

Ο Μίχος χρησιμοποιούσε την εφαρμογή Blindchat. Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. δύο άνδρες που είχαν κλείσει «ροζ» ραντεβού. Γροθιά στο στομάχι οι αποκαλύψεις των γειτόνων

Απανωτές είναι οι εξελίξεις στη φρικιαστική υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, αφού δύο ακόμη άνδρες έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας. Πρόκειται για έναν 36χρονο διοικητικό υπάλληλο στο Νοσοκομείο Μεταξά, που φέρεται ότι βίαζε την ανήλικη αντί αμοιβής, και έναν 33χρονο εργαζόμενο φαρμακαποθήκης που τη γνώρισε από την εφαρμογή Blindchat και τη συνάντησε τρεις φορές.

Ο 33χρονος Αναστάσιος Λ., κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής έπειτα από ένταλμα σύλληψης και το Σάββατο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, Δευτέρα. Οπως προέκυψε από την έρευνα, συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια συναντήθηκε τουλάχιστον τρεις φορές μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων.

Ο ίδιος έδωσε διαφορετική εκδοχή του πώς λειτουργούσε το «ροζ» δίκτυο που είχε στήσει ο Ηλίας Μίχος, υποστηρίζοντας πως ο 53χρονος «ψάρευε» πελάτες μέσα από το σάιτ ενηλίκων, προσποιούμενος τη 12χρονη.

Ετσι, του έκλεισε ραντεβού μέρα μεσημέρι στα Σεπόλια και του ζήτησε μάλιστα να καλύψει τα τζάμια του οχήματός του με μπλούζες και πετσέτες για να μην τους βλέπει ο κόσμος!

Το απίστευτο είναι ότι στο τρίτο ραντεβού τού ζήτησε να του βάλει προκαταβολικά τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό, και μάλιστα όταν πήγε ο ίδιος ο Μίχος στο ΑΤΜ και είδε ότι δεν είχε μπει το έμβασμα ακυρώθηκε η συνάντηση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 33χρονου, Γιάννη Μπαρκαγιάννη, ο Αναστάσιος Λ. υποστηρίζει πως δεν κατάφερε τελικά να προχωρήσει με τη μικρή, καθώς, όταν συνέβη αυτό με τις πετσέτες, ο ίδιος δυσαρεστήθηκε και έφυγε, τη δεύτερη φορά το κοριτσάκι πήρε τα 60-70 ευρώ, είπε «πάω να τα δώσω στη μαμά μου», έφυγε και καθυστερούσε να εμφανιστεί, με αποτέλεσμα εκείνος να φύγει και την τρίτη φορά ακυρώθηκε γιατί τα χρήματα μέσω e-banking καθυστέρησαν. Ο συλληφθείς, που εργάζεται σε εργοστάσιο και κατάγεται από φτωχή οικογένεια, ανέφερε πως ο Μίχος, εμφανιζόμενος ως το παιδί, τον «πολιορκούσε» μέσω του συγκεκριμένου σάιτ. Του είπε πως το κοριτσάκι είναι 17 ετών και, όπως λέει, αν γνώριζε την πραγματική ηλικία της δεν θα την προσέγγιζε καν.

Το βράδυ του Σαββάτου, άνδρες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων προχώρησαν στη σύλληψη και του 36χρονου Ν.Κ., διοικητικού υπαλλήλου στο Νοσοκομείο Μεταξά.

Οπως έγινε γνωστό, ο ίδιος συνομιλούσε με τη 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων, όπου τη βίασε με χρηματικό αντίτιμο.

Το πρωί της Κυριακής ο άνδρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία και εκείνος για σήμερα, Δευτέρα. Ομοίως, ο 36χρονος υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι κατά την επικοινωνία που είχε με την ανήλικη εκείνη του είπε πως είναι 17 ετών. «Την πέρασα για ενήλικη και μου είπε ότι είναι 17, οπότε την πίστεψα» ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά.

Χθες, έγινε γνωστό πως ο Ν.Κ. τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα κινούνται οι διαδικασίες για την απόλυσή του.

Την ίδια ώρα, ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις των γειτόνων του Ηλία Μίχου, τόσο για τον ίδιο όσο και για την ανήλικη, που βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του στον Κολωνό.

«Γνώριζα περί τίνος ανθρώπου πρόκειται… Βλέπαμε ότι είναι γλίτσας, δεν ψώνιζε καμία γυναίκα από τη γειτονιά» αναφέρει γειτόνισσα του 53χρονου, αποκαλύπτοντας πως και η ίδια είχε πέσει θύμα παρενόχλησης, ωστόσο δεν προέβη σε κάποια καταγγελία.

«Αν δεν έχεις στοιχεία στα χέρια σου δεν μπορείς να μιλήσεις. Είναι πανέξυπνος, είχε αντιληφθεί…» εξήγησε η γυναίκα. Μάλιστα, ο σύζυγός της είχε δει αρκετές φορές τον άνδρα να «χαριεντίζεται» με παιδάκια, ενώ η ίδια τον είχε πιάσει να κοιτάζει περίεργα και τα δικά της!

«Αν μπείτε μέσα στο μαγαζί θα φρίξετε. Δεν μπορείτε να καταλάβετε για τι μαγαζί μιλάμε και πώς είναι διαμορφωμένο, έτσι ώστε να μπαίνεις και να μη σε βλέπει κανείς απέξω» κατέληξε η γειτόνισσα μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Άλλος κάτοικος του Κολωνού έκανε μια αποκάλυψη για την 37χρονη μάνα της ανήλικης. «Ο,τι έκανε ο 53χρονος στο παιδί της, και όχι μόνο, τα ίδια έκανε και η μάνα. Και λέω “όχι μόνο στη 12χρονη”, γιατί τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις που αφορούν και στα άλλα παιδιά» σημείωσε και συνέχισε:

«Δεν είναι λίγοι οι γείτονες που έχουν συνευρεθεί με το παιδί. Ερχονται επώνυμοι εδώ. Ετρωγαν, αγκαλιάζονταν με τον 53χρονο και μετά έπαιρναν το παιδί και εξαφανίζονταν. Ανάμεσά τους ήταν ένας μεγαλοδικηγόρος, τρεις καλλιτέχνες, δύο πολιτικοί, ακόμα και ιερείς. Αν δεν βγουν τα ονόματα, θα τα αποκαλύψω εγώ. Μόνο έτσι θα κοιμάμαι ήσυχος».

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα