Στη φυλακή η μάνα για διακεκριμένη μαστροπεία!

Στο κινητό της κόρης της εντοπίστηκαν σε συνομιλίες φωτογραφίες με 4 εμβάσματα σε ΙΒΑΝ της 37χρονης

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες μετά την απολογία της η 37χρονη που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία της 12χρονης κόρης της στα Σεπόλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη ήταν φορτισμένη, έκλαιγε και βρισκόταν σε σοκ καθ’ όλη τη διάρκεια της απολογίας της, ενώ μόλις μπήκε στο περιπολικό, ο γιος της έπεσε στον δρόμο και φώναζε «Όχι, μαμά! Σε παρακαλώ! Όχι».

Η 37χρονη πέρασε την πόρτα της 33ης τακτικής ανακρίτριας λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και, ευρισκόμενη σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, αρνήθηκε ακόμη μία φορά ότι εξέδιδε την κόρη της αντί αμοιβής και ήταν συνδιαχειρίστρια του ψεύτικου προφίλ του παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ως μάρτυρες υπεράσπισής της κατέθεσαν στην ανακρίτρια η ενήλικη κόρη της, αλλά και η θεία της 12χρονης από τη Λευκάδα, που ήταν και το πρόσωπο που ανακάλυψε τι συνέβαινε στο κοριτσάκι όταν της ζήτησε να της δείξει το κινητό της. Η πλευρά της υπεράσπισης της μητέρας θα προτείνει μάρτυρες δύο κορίτσια που καταγγέλλουν ότι στο παρελθόν έχουν πέσει θύματα του 53χρονου Ηλία Μίχου, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί για την υπόθεση.

Η 37χρονη κατέστη κατηγορούμενη επειδή στο κινητό του παιδιού εντοπίστηκαν σε συνομιλίες φωτογραφίες εμβασμάτων σε λογαριασμό της μητέρας. Στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας περιγράφονται τέσσερα στιγμιότυπα οθόνης από τραπεζικά εμβάσματα, τα οποία φέρεται ότι ζητούσε το παιδί και κατέληγαν στον λογαριασμό της μητέρας. Η πρώτη κατάθεση ήταν 25 ευρώ στις 31 Ιουλίου 2022 και ακολούθησαν μία κατάθεση των 25 ευρώ και μία των 20 ευρώ προς τον λογαριασμό της μητέρας, ενώ υπήρχε μια συναλλαγή μέσω iris (με καταχώριση τηλεφωνικού αριθμού της 12χρονης), ύψους 40 ευρώ.

Η 37χρονη, επιχειρώντας να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο μικροποσά έχουν κατατεθεί στον λογαριασμό της, φέρεται ότι υποστήριξε στην ανακρίτρια πως το παιδί είχε πάρει την κάρτα και το ΙΒΑΝ τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τις παράνομες συναλλαγές του προφυλακισμένου Ηλία Μίχου.

Βασικός ισχυρισμός της 37χρονης ενώπιον της ανακρίτριας ήταν το γεγονός ότι η ίδια κατήγγειλε τον 53χρονο στις Αρχές στις 3 Σεπτεμβρίου 2022, όταν δήλωσε στην Αστυνομία φοβερά σοκαρισμένη και εξήγησε πως γνώριζε τον άνθρωπο πίσω από τα μηνύματα που είχαν βρεθεί στο κινητό της κόρης της και τον εμπιστευόταν.

«Σοκαρίστηκα πολύ. Τον άνθρωπο αυτόν τον ξέρουμε πολλά χρόνια. Διατηρεί mini market στον Κολωνό. Στην περιοχή αυτή υπάρχουν οικογένειες με παιδιά τα οποία κάνουν παρέα με τα δικά μας και καθόμαστε στην παιδική χαρά. Μάλιστα ξέρουμε ότι ο άνθρωπος αυτός κερνούσε τα παιδάκια παγωτά και διάφορα άλλα. Φέτος τον Απρίλιο, αν θυμάμαι καλά, ξεκίνησα να πηγαίνω στο μαγαζί του να καθαρίζω, καθώς δεν είχα άλλη δουλειά κι έπρεπε να συντηρήσω την οικογένειά μου και τα οκτώ παιδιά μου. Μετά από λίγο καιρό βρήκα δουλειά σε ένα μανάβικο και σταμάτησα να πηγαίνω στο μαγαζί του. Τότε αυτός μου πρότεινε να τον βοηθάει πού και πού στο καθάρισμα για να βγάζει κι αυτή χαρτζιλίκι κι επειδή τον εμπιστευόμουν, το δέχτηκα. Γενικά ήξερα ότι σαν άνθρωπος βοηθούσε πολλούς συνανθρώπους του, βοηθούσε στην εκκλησία, έκανε δωρεές και τον θεωρούσα καλό». Η μητέρα φέρεται ότι ισχυρίστηκε πως δεν γνωρίζει τα πρόσωπα που έχουν στείλει τα εμβάσματα και επιμένει ότι ο Ηλίας Μίχος είχε ζητήσει από τη μικρή να του πάει την κάρτα της.

Στο μεταξύ, απαντώντας σε ερωτήσεις της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ., η 12χρονη υποστήριξε ότι η μητέρα της δεν είχε καταλάβει κάτι, όπως κατάλαβε η θεία της, γιατί ήξερε ότι ασχολείται πολλές ώρες με το κινητό και όταν έρχονταν τα μικρά έμπαινε σε άλλη σελίδα «για να βλέπουν ότι παίζω παιχνίδια και αυτά». Η ψυχολόγος τη ρώτησε τι ποσά έβαζαν οι άνθρωποι για τις φωτογραφίες και το κορίτσι απάντησε «20 ή 25 ευρώ».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα