Μητέρα 12χρονης: «Μου έριχνε στάχτη στα μάτια ο Μίχος»

Ως μια γυναίκα που λατρεύει τα παιδιά της και είχε μια ουσιαστική σχέση μαζί τους εμφανίστηκε στην απολογία της η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, που κρίθηκε προφυλακιστέα.

«Η κόρη μου πήγαινε στο σχολείο κανονικά και το μεσημέρι την έπαιρνα εγώ από το σχολείο μαζί με τα αδέρφια της ή, όταν δούλευα εγώ, πήγαινε ο πατέρας της. Η κόρη μου πήγαινε στο μαγαζί του Μίχου όταν τη φώναζε μετά το ολοήμερο σχολείο – μπορεί να ήταν και τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα. Εγώ είχα πάντα επικοινωνία με το παιδί όσο ήταν στο μαγαζί του. Δεν το είχα ανεξέλεγκτο το παιδί» ανέφερε η 37χρονη.

Η ίδια υποστήριξε στην ανακρίτρια ότι, αν το γνώριζε, «θα του είχε βγάλει τα μάτια», αλλά επρόκειτο για έναν άνθρωπο στον οποίο είχε εμπιστοσύνη. «Δεν υπάρχει περίπτωση να το ήξερα εγώ αυτό και να μην του είχα βγάλει τα μάτια. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Το μαγαζί είναι σε κεντρικό σημείο της γειτονιάς. Ηταν άνθρωπος της Εκκλησίας, είχε πολλούς γνωστούς στη γειτονιά, ηθοποιούς, πολιτικούς, του είχα εμπιστοσύνη. Οταν καμιά φορά πήγαινε το παιδί με σορτσάκι ή κολάν στο μαγαζί, μου το έστελνε στο σπίτι για να αλλάξει, για να μην το βλέπει έτσι ο κόσμος. Μου έριχνε στάχτη στα μάτια. Επίσης, του είχα εμπιστοσύνη γιατί έβλεπα αστυνομικούς, εν ενεργεία και μη, να συχνάζουν στο μαγαζί του».

Η μητέρα επαναλάμβανε κατά τη διάρκεια της απολογίας της ότι λατρεύει τα παιδιά της και πως αυτό είναι αμοιβαίο. «Ολες αυτές τις ημέρες μιλάω κάθε ημέρα με τα παιδιά μου και τα παιδιά μου κλαίνε και με ζητάνε. Δεν φταίω σε τίποτα – θα αυτοκτονήσω χωρίς τα παιδιά μου. Κοιμόμουν αγκαλιά με τα παιδιά μου. Ολα τα παιδιά μου τα αγαπάω και με αγαπάνε κι αυτά» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Τον είδα την ημέρα του Σταυρού, που ήταν στη λιτανεία της εικόνας, και ήθελα να φωνάξω “είναι βιαστής, πιάστε τον”. Πίστευε ότι δεν θα του έκανα τίποτα».

Όπως περιέγραψε στην ανακρίτρια, μόλις έμαθε τι συνέβαινε στο παιδί της πήρε τηλέφωνο τη σύζυγο του κατηγορουμένου. «Είχα ήδη κάνει την καταγγελία. Πήρα τηλέφωνο τη σύζυγο του Μίχου, η οποία δεν με πίστευε στην αρχή, και της έστειλα ένα από τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει η κόρη μου με τον Μίχο. Κλείσαμε ένα ραντεβού με τη σύζυγό του να μιλήσουμε, κι αυτή τότε έβγαλε μόνη της 100 ευρώ και μου τα έδωσε για να με βοηθήσει οικονομικά. Μου είπε να πάμε σ’ έναν δικηγόρο να υπογράψουμε ένα χαρτί ότι δεν θα το καταγγείλω και εκείνη θα με βοηθούσε οικονομικά με το παιδί, για παράδειγμα για ψυχολόγο και για να μην καταστραφούν οι οικογένειές μας».

Την αδιαμφισβήτητη αθωότητα της μητέρας της υποστήριξε η ενήλικη κόρη της 37χρονης, που κατέθεσε χθες στην ανακρίτρια. «Η αδερφή μου δεν μου είχε δώσει κανένα σημάδι. Οταν πηγαίναμε μαζί βόλτα ήταν πολύ χαρούμενη. Στο κατάστημα του κ. Μίχου πηγαίνει δύο φορές περίπου την εβδομάδα για να βγάζει ένα χαρτζιλίκι. Πήγαινε κανονικά στο σχολείο» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας πως η αδελφή της και η μητέρα της ήταν πολύ αγαπημένες και τα έλεγαν όλα μεταξύ τους.

«Η μητέρα μου, όταν έμαθε όλα αυτά για τον κύριο Μίχο, έπαθε σοκ, έτρεμε ολόκληρη. Οταν την ενημέρωσε η θεία μου, η μητέρα μου πήρε εμένα και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πήγε κατευθείαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού για να κάνει καταγγελία, αλλά δεν την άφησαν, και τελικά πήγε την επόμενη μέρα στη ΓΑΔΑ με τη θεία μου και έκανε την καταγγελία» είπε το κορίτσι, που στο άκουσμα της προφυλάκισης της μητέρας του ξέσπασε σε κλάματα.

«Αρνούμαι τις κατηγορίες που βαρύνουν τη μητέρα μου. Η μαμά μου ήταν πάντα σε πρώτη θέση για ό,τι μας συνέβαινε και πάντα μας υπερασπιζόταν όταν μας μιλούσε κάποιος άσχημα. Η μάνα μου ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, κι ας έχουμε οικονομικά προβλήματα. Παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχουμε, δεν μας έχει λείψει ποτέ τίποτα. Η μητέρα μας είναι σε όλα δίπλα μας, τρέχει συνέχεια για να βοηθήσει την οικογένειά της και δεν μας έχει παρατημένα» κατέληξε στην κατάθεσή της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα