ΤΖΟΚΕΡ: Με μόλις 8 ευρώ κέρδισε 9,2 εκατ. ευρώ

Σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Παλαιό Φάληρο το τυχερό δελτίο με το μεγαλύτερο έπαθλο του 2023

Μόλις οκτώ ευρώ ήταν αρκετά για να αλλάξουν τη ζωή σε έναν υπερτυχερό στο Παλαιό Φάληρο, που κέρδισε 9.229.940,97 ευρώ στη χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ. Ο μεγάλος νικητής της πρώτης κατηγορίας στο δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ κατέθεσε το δελτίο του, αξίας 8 ευρώ, στο κατάστημα ΟΠΑΠ των Δημήτρη Κουζινού και Γιάννη Σκαμνάκη, που βρίσκεται στην οδό Δημοκρατίας 12Α.

Γιάννης Σκαμνάκης και Δημήτρης Κουζινός, συνιδιοκτήτες του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στο Παλαιό Φάληρο

Το ποσό των 9.229.940,97 ευρώ αποτελεί το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει μοιράσει το ΤΖΟΚΕΡ μέσα στο 2023, ενώ στην χθεσινή κλήρωση βρέθηκαν ακόμα πέντε νικητές στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού, καθένας εκ των οποίων κερδίζει από 39.818,75 ευρώ.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε έναν από τους πελάτες του καταστήματος μας. Από το πρωί δεν έχει σταματήσει να χτυπά το τηλέφωνο. Ευχόμαστε στον τυχερό να έχει την υγεία του και να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα», τονίζει ο κ. Κουζινός, συνιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ.

Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ επί της οδού Δημοκρατίας 12A, στο Παλαιό Φάληρο

Όσον αφορά στο τυχερό δελτίο, ο έτερος συνιδιοκτήτης, ο κ. Σκαμνάκης υπογραμμίζει: «Ο μεγάλος νικητής είχε συμπληρώσει τα τυχερά νούμερα με προσωπικές του επιλογές. Το χρυσό δελτίο είχε συμπληρωμένες δεκαέξι στήλες με σύστημα και κόστισε μόλις 8 ευρώ. Αυτή ήταν η πιο σημαντική επιτυχία που καταγράφει το κατάστημά μας, μετά από οκτώ χρόνια λειτουργίας. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες μέσα στη χρονιά».

Περισσότερα από 32 εκατ. ευρώ συνολικά κέρδη στο 2023

Από την αρχή του έτους το ΤΖΟΚΕΡ έχει μοιράσει 32.378.276 ευρώ στους νικητές όλων των κατηγοριών. Παράλληλα, μέσα στο 2023 το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ έχει αναδείξει έξι νικητές στην πρώτη κατηγορία, οι οποίοι κέρδισαν συνολικά περισσότερα από 18 εκατομμύρια ευρώ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα