Φωτογραφίες-ντοκουμέντο: Ματατζήδες δίπλα δίπλα με τους κουκουλοφόρους!

Χαμός έχει γίνει στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες από την απεργιακή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη και το στιγμιότυπο με κουκουλοφόρους να βρίσκονται πίσω από αστυνομικούς των ΜΑΤ και να ανασυντάσσονται τακτοποιώντας τον εξοπλισμό τους!

Τις φωτογραφίες που πρώτος ανέβασε στο twitter ο λογαριασμός Red Salute με το ειρωνικό ερώτημα «ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ;» ακολούθησε πλήθος αναδημοσιεύσεων και σχολίων.

Η αλήθεια, όπως την αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός, είναι ότι μια ομάδα ανδρών που είναι ντυμένοι όπως οι κουκουλοφόροι μπαχαλάκηδες έχει μπει πίσω από μια διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν παραταγμένη στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Μητροπολίτου Γενναδίου και… ξαποσταίνει, ενώ ο ένας τακτοποιεί τον εξοπλισμό και τους πυροσβεστήρες του άλλου.

Μπαχαλάκηδες

Να είναι μπαχαλάκηδες που επέλεξαν να κάνουν διάλειμμα στη… σκιά των ματατζήδων ακούγεται τραβηγμένο. Ομως, αν είναι αστυνομικοί που μασκαρεύτηκαν κουκουλοφόροι με κουκούλες full face, κάποιος αρμόδιος θα πρέπει να εξηγήσει τη σκοπιμότητα της «στολής» και την αποστολή της συγκεκριμένης ομάδας…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα