Βουτιά θανάτου στον ίδιο γκρεμό!

Νεκρή η υποδιευθύντρια των Φυλακών Μαλανδρίνου σε τροχαίο που έγινε στο σημείο όπου σκοτώθηκε πριν από έξι χρόνια ο διευθυντής των φυλακών

Θα στοιχειώνει για πάντα τους σωφρονιστικούς το σημείο της εθνικής οδού Ναυπάκτου – Ιτέας, στην περιοχή Φανερωμένη, στη Δωρίδα Φωκίδας, όπου έχασε τη ζωή της σε τροχαίο την περασμένη Τρίτη η υποδιευθύντρια των Φυλακών Μαλανδρίνου, καθώς εκεί το 2017 είχε σκοτωθεί επίσης σε τροχαίο ο τότε διευθυντής του ίδιου σωφρονιστικού καταστήματος!

Η ανατριχιαστική σύμπτωση, όμως, έγινε γνωστή μετά το τροχαίο. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της 16ης Ιανουαρίου του 2017 ο διευθυντής των Φυλακών Μαλανδρίνου είχε χάσει τη ζωή του με τον ίδιο τρόπο, αφού είχε πέσει με το αυτοκίνητό του σε βραχώδη παραθαλάσσια περιοχή στο 300ό χιλιόμετρο του δρόμου Ναυπάκτου – Ιτέας. Το όχημα έπεσε σε βάθος περίπου 100 μέτρων, σε απόκρημνη περιοχή, και κατέληξε στη θάλασσα. Αυτό το τροχαίο έγινε γνωστό όταν το όχημα είδε πολίτης που περνούσε από τη θαλάσσια περιοχή με τη βάρκα του και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Με βάρκα…

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική Ναυπάκτου. Οι πυροσβέστες λόγω του ότι δεν υπήρχε πρόσβαση είχαν αναγκαστεί να προσεγγίσουν το αυτοκίνητο με βάρκα από τη θάλασσα για να ανασύρουν νεκρό τον διευθυντή των φυλακών.

Το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, η υποδιευθύντρια Παναγιώτα Μπραϊμάκη επέστρεφε από τη δουλειά της στο σπίτι της στη Ναύπακτο, όταν για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματός, στο ύψος της Παναγίας Φανερωμένης, στη Δωρίδα Φωκίδας και έπεσε στο κενό από ύψος περίπου 7 μέτρων, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρει τραγικό θάνατο. Η 56χρονη ανασύρθηκε από το όχημα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης κατέρρευσαν ο σύζυγός της, ο οποίος είναι σωφρονιστικός υπάλληλος, και τα παιδιά της. Η Παναγιώτα Μπραϊμάκη ζούσε με την οικογένειά της στη Ναύπακτο και ήταν αγαπητή κυρίως στην κοινωνία του Πύργου, απ’ όπου καταγόταν και όπου ζουν αρκετοί συγγενείς της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα