Το συγκινητικό γκράφιτι στη μνήμη του Νικολαΐδη

Απεικονίζεται με φτερά αγγέλου σε σχολείο της Σταυρούπολης

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το γκράφιτι που δημιουργήθηκε στη μνήμη του ολυμπιονίκη του tae kwon do Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο, έπειτα από γενναία μάχη με ένα σπάνιο είδος καρκίνου!

Το γκράφιτι που αποτυπώνει τον αξέχαστο Ελληνα αθλητή με φτερά αγγέλου κοσμεί τον τοίχο του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Σταυρούπολης της Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησε το 1997 ο ολυμπιονίκης του tae kwon do. Μάλιστα, η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη Δώρα Τσαμπάζη βρέθηκε στο σημείο μαζί με τα δύο παιδιά που απέκτησε με τον αείμνηστο αθλητή, ενώ έσπευσε να ευχαριστήσει με ανάρτησή της στα social media τον street artist που φιλοτέχνησε το συγκινητικό γκράφιτι. «Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Γιώργου μάς έκανε ο @simopoulos_marios_art που σήμερα ολοκλήρωσε το γκράφιτι του Αλέξανδρου στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο Σταυρούπολης, στο κτίριο όπου υπήρξε μαθητής ο Αλέξανδρος μέχρι το 1997, όπου και αποφοίτησε.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον δήμαρχο Σταυρούπολης κ. Δεμουρτζίδη για την πρωτοβουλία και τον διευθυντή τομέα αθλητισμού κ. Αναστασιάδη για τα διαδικαστικά. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλλιτέχνη @simopoulos_marios_art που δούλεψε αδιάκοπα τέσσερις ημέρες, προκειμένου αύριο οι μαθητές που θα επιστρέψουν στα θρανία να το δουν μπροστά τους…» έγραψε η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη σε ανάρτηση, την οποία συνόδευε με φωτογραφίες του γκράφιτι.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης πάλεψε πολύ με τον καρκίνο, αλλά τελικά νικήθηκε από αυτόν στις 14 Οκτωβρίου 2022. Μάλιστα, προτού φύγει από τη ζωή είχε εκφράσει την επιθυμία να βγουν σε δημοπρασία τα δύο ολυμπιακά μετάλλιά του και οι δάδες που είχε κρατήσει, προκειμένου να ενισχυθούν οικονομικά δομές για παιδιά που θα επέλεγε η οικογένειά του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα