Σοκ! Μαθητής έβγαλε μαχαίρι σε καθηγητή του

Στιγμές απόλυτου πανικού επικράτησαν το πρωί της Τρίτης σε σχολείο των Τρικάλων, όταν ανήλικος μαθητής έβγαλε μαχαίρι και απείλησε τον καθηγητή και τους συμμαθητές του.

Το πρωτοφανές περιστατικό, που έχει προκαλέσει ανησυχία και προβληματισμό στην κοινή γνώμη, συνέβη σε γυμνάσιο του νομού. Ο 12χρονος πήγε στο σχολείο χθες το πρωί έχοντας στην κατοχή του ένα μαχαίρι. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος και για λόγους που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί, το έβγαλε από την τσάντα του και άρχισε να τους απειλεί όλους.

Παρέμβαση

Στην αίθουσα επικράτησε το «έλα να δεις», ωστόσο, χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των ψυχραιμότερων, το παιδί άφησε από το χέρι του το μαχαίρι, χωρίς να τραυματιστούν συμμαθητές του ή ο καθηγητής. Από τη διεύθυνση του σχολείου ειδοποιήθηκαν οι γονείς του 12χρονου, οι οποίοι έσπευσαν στο σχολείο, το παρέλαβαν και στη συνέχεια παραπέμφθηκε αρμοδίως.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι για τους οποίους το παιδί προχώρησε σε αυτή την κίνηση, όμως σε κάθε περίπτωση η τοπική κοινωνία έχει θορυβηθεί, με τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στο γυμνάσιο να ανησυχούν ιδιαιτέρως για την ασφάλειά τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα