Σοκ! Οι γιατροί ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την απολογία του 18χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη της επίθεσης σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ στου Ρέντη, προκαλεί σοκ η είδηση ότι οι γιατροί προχώρησαν σε ακρωτηριασμό του ποδιού του άτυχου ενστόλου!

Όπως τονίζεται στο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε χθες, ο 31χρονος υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου, «λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς». Σύμφωνα με το ίδιο ανακοινωθέν, ο αστυνομικός παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, ενώ υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση.

Όπως έγινε γνωστό, ο 18χρονος, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή, είχε συλληφθεί όταν ήταν ανήλικος, καθώς φέρεται ότι συμμετείχε σε επεισόδια με οπαδικά κίνητρα και στη συνέχεια είχε αφεθεί ελεύθερος. Κατά τις πληροφορίες που είδαν το φως, ύστερα από το επεισόδιο και τον τραυματισμό του αστυνομικού μπήκε στο γήπεδο και ενημέρωσε σχετικά τον αδερφό του, ενώ την επόμενη ημέρα έσβησε το e-mail του και άλλαξε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του.


Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. οι 4-5 καθοδηγητές

Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών έχουν επικεντρωθεί σε έναν σκληρό πυρήνα 4-5 ατόμων, τα οποία είχαν ρόλο καθοδηγητή και χορηγητή των υλικών, ανάμεσά τους βόμβες μολότοφ, ναυτικές φωτοβολίδες, πέτρες και άλλα αντικείμενα, προκειμένου να καταφέρουν να τους ταυτοποιήσουν και να τους συλλάβουν. Οπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του 18χρονου Απόστολος Λύτρας, ο εντολέας του προφανώς γνωρίζει ποιος του έδωσε τη φωτοβολίδα, αλλά φοβάται να μιλήσει, γι’ αυτό καλεί την Πολιτεία να τον προστατεύσει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα